Juni, juli, august

Misjon blant innvandrere

Shervin har i mai besøkt Kvinesdal, Nes-landsvatn og Åmli. I Juni skal han besøke en iransk menighet i Oslo. Han skal til Sandefjord, Kragerø og flere andre steder. Gud være lovet at han opplever en åpen dør og mye folk på møtene. Vi takker Gud for vår bror og tjenesten han står i.

 

www.misjon-blant-innvandrere.com 

som har kontonummer 2801 11 84482

Predikantbesøk og møter

Søndagene 2. og 9. juni får vi besøk av våre venner Berit og Arne Øystein Rambekk. Merk at nå er det sommertid, og at søndagskveldsmøtene er kl. 19:00.

Olav Dahl besøker oss søndagen den 16. juni og 18. aug. Vi seter stor pris på vår brors for-kynnelse. Sanggruppa blir med den 16. juni.

Søndag den 23. juni er det sankthansaften, og da blir det møte på formiddagen kl. 11:00 hvor Shervin taler. Fra kl.16:00 samles vi hos Georgeta og Morten Haugland (se omtale). Shervin taler også i søndagsmøtene 30. juni og 4. august. Sanggruppa blir med den 30. juni.

Tore Kristiansen synger og taler i søndagsmøtene 7. juli og 11. august.

Det blir ikke møter søndagene 14. og 21. juli, på grunn av at det er stevnetid med landsmøte og ferietid.

 

Søndag 28. juli er Anne Berit og Torbjørn Arnesen med oss. Det er alltid så friskt å høre våre venner.

 

Søndagen den 25. august er en festsamling som er åpen for alle. Vidar Aronsen blir med. Det blir markering av Shervin som ny leder, og Roalds innsats igjennom mange år. Det blir også barnevelsignelse. Betania Sanggruppe og flere deltar med sang, og her blir det festservering. Misjonsoffer blir det også. Samlingen begynner kl. 17.00.

Tilbakeblikk

Shervin talte i søndagsmøtet den 5.mai, og vi er glad for å sitte under hans talestol. Sanggruppa var også med – herlig! Gordon Tobiassen talte i møtet på Kr. Himmelfartsdag den 9. mai. Det var virkelig en glede å se så mye folk den dagen. Dessverre er det ikke mange menigheter som har møte denne dagen lenger, så det var fint å se oppslutningen. Det var virkelig godt å lytte til vår brors forkynnelse og Daigas sang – herlig! Som vanlig ble det opptatt offer til Ordet og Israel når Gordon besøker oss. Berit og Arne Øystein Rambekk besøkte oss søndag 12. mai. Han har en fin Kristusforkynnelse som beriker oss. Foruten våre venner som sang, fikk vi også en duett av Daiga og Shervin. Møtet 1. pinsedag var virkelig et pinsemøte. Tore Kristiansen talte kort og godt, og våre venner familien Sveinungsen sang med stor glød og begeistring – herlig! Gildt var det å se Karin og Per Johansen, da de har vært syke og ikke kunne komme på møtene. Fint å høre Per innlede møtet, vi skal fortsatt huske dem i våre bønner. Herren skal fortsatt gi dem stor styrke igjen etter sykdom. Søndagen den 26. mai var Olav Dahl med oss. Det var så godt å lytte til hans forkynnelse – næringsrikt. Betania Sanggruppe var med og beriket oss alle med herlige toner.

Sankthansaften

er på en søndag den 23. juni. Det blir da møte kl. 11:00 med nattverd, og fra kl. 16:00 og utover er vi bedt ut til våre kjære venner Georgeta og Morten Haugland i Holveien 2 i Vikkilen rett før Grimstad. Er du i tvil om veien, så ta kontakt. Campingstol/bord, mat og drikke må taes med. Ønskes grilling, er det mulig. Uansett vær, så blir det samling. Våre venner har en stor garasje som har plass til oss alle.

Daiga og Shervin

Legger ferien sin til Latvia som er Daigas hjemland. Det er første gang Shervin er i Latvia, og hilser på familien til Daiga. Vi vil ønske våre venner en riktig god ferie, som de trenger så godt. Det er den siste uken i juli som våre venner reiser. Gud signe dere begge, og glem ikke å komme tilbake.

Hjertelig takk

Også i år var det samlet en fin flokk til vårdugnad for å rydde, feie og kjøre ting bort som skulle hives. Liv Larssen hadde påtatt seg å vaske stolene. Det var en grundig jobb som ble gjort. Jan og Morten ledet det hele på en fin måte. En hjertelig takk til dere alle.