Oktober

Vår kjære Roald har fått hjemlov

Vår kjære venn, bror og medstrider, Roald Halvorsen reiste hjem til Jesus onsdag 25. september. Han tjente vår menighet i over 55 år som hovedleder inntil 25. august. For på søndag den 25. august hadde vi et spesielt møte. Roald Halvorsen takket for seg som hovedleder foran et fullsatt Betania, og stafettpinnen ble gitt videre til Shervin Ebrahimian.

 

Det er utrolig og gripende å tenke på at nøyaktig en måned etter dette, reiser Roald hjem til Jesus. Vi er så takknemlige for vår brors trofaste tjeneste og hans veldige omsorg. Han fullførte løpet, bevarte troen og er forfremmet til herligheten. Vi lyser fred over Roalds gode minne. Våre tanker går til Laila og barn, barnebarn og oldebarn.

Misjon blant innvandrere

Møteplan for oktober:

Fredag 04. kl. 19.00 - Sion Åmli

Lørdag 05. kl. 16.00 - Internasjonalt Møte Betania Arendal

Søndag 06. kl. 11.00 - Betania Arendal

Søndag 06. kl. 17.00 - Filadelfia Lillesand

Søndag 13. kl. 11.00 Elim Kragerø

Mandag 14. kl. 19.00 Brubakken Evang-eliesenter

Søndag 20. kl. 11.00 - Sion Neslandsvatn

Onsdag 23, kl. 19,00 - Smyrna Larvik

Fredag 25. - Søndag 27. - Ljosheim Bede-hus Karmøy

 

www.misjon-blant-innvandrere.com 

som har kontonummer 2801 11 84482

Predikantbesøk og møter

Søstermisjonen v/Turid Andersen møtes tirsdag 1. okt. kl. 19:00.

 

Lørdag 5. okt. blir det Internasjonal møte. opp igjen etter ferien. Daiga, Shervin og flere blir med. Det blir også noe å «bite i» i etterkant av møtet. Møtet begynner som vanlig kl. 16:00.

 

Søndag 6. okt. blir Tore Kristiansen med oss. Vi gleder oss til både frisk sang og tale. Det er også gledelig at Sanggruppa blir med den søndagen. Nattverd blir det også.

 

Shervin Ebrahimian taler i møtet søndag 13. okt. Sanggruppa blir med også denne søndagen. I begynnelsen av møtet blir barna med når skattekista åpnes for første gang (se egen omtale).

 

Onsdag 16. okt. kl. 19:00 blir det bibel, samtale og bønn med undervisning av Shervin.

 

Fredag 18 okt. blir det samling for unge fra 9 år og oppover (se egen omtale).

 

Vidar Brautaset taler i møtet søndag 20. okt. Han har talt og sunget i møtene vår mange ganger tidligere til stor velsignelse for oss alle. Vi gleder oss til å høre ham igjen.

 

Søndag 27. okt. er det møte kl. 17:00, og husk at da stilles klokka en time tilbake. Det er Berit og Arne Øystein Rambekk som taler og synger i møtet. Som menighet setter vi stor pris på dem begge, så det skal bli godt å høre dem igjen. Denne søndagen åpnes skattekista igjen for barna.

Skattekista

Vi skal begynne med søndagsskole, som vi kaller Skattekista. Det blir to søndager i måneden. I okt. blir det 13. og 27. kl. 17:00. Håper dere kan ta med barna og komme.

Du er verdifull

Vi skal også begynne med samling for unge fra 9 år og oppover, en fredag i måneden, som vi vil kaller "Du er verdifull". Den første blir fredag 18. oktober kl. 18.00. Det blir en kort bibelundervisning og bønn. Etterpå skal vi ha hyggelig samvær med pizza. Håper dere kan ta med unge over 9 år og komme. Inviter gjerne med dere andre også.

Tentro

Det blir Tentroundervisning (konfirmasjon) fra januar 2025 til mai, og overhøring i slutten av mai. Ta gjerne kon-takt for mer info.

Vekkelsens luft i Tromsø

Hei kjære venner! Jeg kom hjem fra Tromsø i dag. Det ble herlige møter på Eben Ezer Tromsdalen, en fri evangelisk menighet. Fire stykker kom fra Oslo for å være med på møtene, en mann med sin nyfrelste niese som han var onkel til, og et ektepar som kjørte bil i flere dager fra Oslo for å rekke møtene. Fredag var det bibeltime. Lørdag reiste vi i to timer til en fri evangelisk menighet i Rossfjord-straumen. Det ble et herlig møte, og Herren berørte mange mennesker. På søndag kl. 17:00 var det møte på Eben Ezer, og det kom mye folk. Guds nærvær var så sterkt, og det ble et mektig møte. Ei jente på 17 år gikk forbi, og ble dratt inn på møtet av Ånden. Hun kom fram og ga sitt liv til Jesus, og gledestårene sprutet. Hun sa at neste søndag må jeg ta med min bestemor, for hun er ikke frelst, halleluja! En fra Ukraina ble også frelst den dagen, halleluja! De som kom fra Oslo var helt i hundre og priste Jesus, som hadde brakt dem til Tromsø. De ble mektig berørt. Halleluja!

Shervin

Evangelisering

Noen av oss er med på gateevangelisering ca. annenhver lørdag slik som vist i månedskalenderen. Ønsker du å være med, så kan du ta kontakt med Tore Sandøy.

Hjemlov

Vår kjære bror Arild Eskedal dro hjem til Herren 10. sept. Han var en herlig bror som var ofte med i møtene våre før helsa sviktet, selv om han hørte til en annen menighet. Det var aldri nei i hans munn når vi spurte ham om å innlede møtet. Han var ofte med å spille til sangene på møtene med fiolinen sin. Nå har Arild blitt forfremmet til herligheten og er hos Jesus, som han elsket så høyt.