April

Misjon blant innvandrere

Vår bror Shervin er stadig på farten. Gud har gitt ham en åpen dør hos mange menigheter. Han opplever en rik tid i forkynnertjenesten, noe vi takker Gud for. Han står på her hjemme også. I mars taler han i to søndagsmøter her, pluss at det er mange som får besøk med samtale. Vår bror har vært i Alta, Langevåg, Volda og Ulsteinvik blant annet. Med midler fra misjonskontoen, så underholdes blant annet misjonstjeneste i Italia og Hellas. Gud signe oss til å være med.

 

www.misjonblantinnvandrere.com

som har kontonummer 2801 11 84482

Predikantbesøk og møter

Søndag 3. april kl. 18,00 får vi besøk av Vidar Aronsen, som er godt kjent hos oss. Vår bror står på for å nå ut med bibler til mange forskjellige folkeslag. Vi er glade vi kan være med i den tjenesten.

 

På palmesøndag 10. april blir møtet kl. 11,00. I det møtet synger og taler Tore Kristiansen. Det er en stund siden vår bror var med oss, og det er «friskt» å høre vår bror. Palmesøndag er begynnelsen på Påskehøytiden.

 

På langfredag kl.11,00 har vi møte, og vår egen Shervin Ebrahimian taler. Det blir Nattverd, sang og vitnesbyrd.

 

Søndag 1. påskedag er møtet kl. 18,00. Han er oppstanden! Tore Kristiansen taler og synger, og sangkrefter deltar.

 

Søndag 24. april har vi den glede å få besøk av våre venner Berit og Arne Øystein Rambekk. De er på «hjemmebane» når de er hos oss. Vi er glade for den kontakten vi har her.

 

Når det gjelder søndag 1. mai, så blir det ikke noe møte. Men det er ikke på grunn av at det er 1. mai. Det kommer vi tilbake til.

Tilbakeblikk

Lørdag 5. mars var det internasjonalt møte. Vi fikk besøk av flere familier fra Romania som gledet oss med sine sanger. Gildt var det å se at de fylte nesten opp hele plattformen. Per Johansen vitnet om sin omvendelse og liv med Gud. Det var gripende, og vi fikk lytte til en frisk duett av ham og en som heter Roald som har kjent hverandre i over 50 år. Det var god stemning ved kaffebordet etterpå. Morten Haugland ledet det hele på herlig måte.

 

Søndag den 6. talte vår egen Shervin Ebrahimian, og vi kjente oss «løftet» og beriket.

 

Våre venner Anne Berit og Torbjørn Arnesen besøkte oss onsdag 9. og søndag 13. mars. Det var virkelig et rikt og godt besøk på alle måter i begge møtene. Gledelig å se så mye folk i søndag kveldsmøtet, og vår kjære Lutanda fra Kongo var på plass igjen etter et lengre tids besøk i hjemlandet. Søndag 20. mars var også en gledens dag i Betania. Møtet var utrolig godt besøkt, og vi fikk lytte til våre venner Rambekk´ som sang og talte. Likeledes deltok Sanggruppa vår med sine friske sanger.

Søstermisjonen

Gledelig å høre at det er god samling på søstermisjonen, og at nye er kommet til. Turid Andersen leder det hele på en fin måte. De samler inn til barn i Kongo som gjør at barna kan få sin skolegang. Det er ikke mange menigheter som driver søstermisjon lenger. Derfor er det dobbelt gledelig at dette drives så godt hos oss.

Golgatatimen

Det finnes ikke noe sted vi så tydelig ser Guds kjærlighet og menneskets synd, som på korset. Det var ikke Golgata som skapte Guds kjærlighet, men Guds kjærlighet som skapte Golgata. Når så Jesus roper ut at det er fullbrakt, var frelsesverket ferdig. Alt var gjort som gjøres skulle. ”Takk for Golgata. Jeg blir aldri mer den samme”. Takk for Golgata, alt er annerledes nå», sier en kjent sang. Hvorfor det? Fordi Jesus triumferte på korset over alle angrep fra djevelen selv. Han døde i synderes sted, i ditt og mitt sted. Barabbas, en røver, gikk fri, for Jesus tok hans plass. På samme måte tok Jesus din og min plass, som var skyldige til døden.