Desember

Misjon blant innvandrere

Vi er glade for at vi kan skrive noe om dette, for vår bror Shervin er stadig på farten. I oktober var han i Oslo, Ski og i Åmli. I november har han vært i Lillesand, Langevåg og Drangedal og hatt flere møter.

 

www.misjonblantinnvandrere.com

som har kontonummer 2801 11 84482

Internasjonale møter

Lørdag 5. nov. var det en fin samling på det internasjonale møtet. Lørdag 3. des. blir det siste internasjonale møtet i år. Her blir det rikt med sang og vitnesbyrd, og noe å bit i. Husk møtet er åpent for alle. Det er alltid rikt å samles.

Predikantbesøk og møter

Lørdag 3. des. kl. 16.00 er det igjen Internasjonalt møte med Daiga & Shervin og rikt blir med sangkrefter. Som vanlig blir det «noe å bite i».

 

Søndag 4. des. får vi besøk av Olav Dahl. Da begynner vi med å ha søndagsmøtene kl. 11.00 i desember. Det blir også nattverd.

 

Søndag 11. des. får vi besøk av våre venner Berit og Arne Øystein Rambekk. Da er møtet kl. 11.00.

 

Gordon Tobiassen besøker oss søndag 18. des. Det er en stund siden vår bror var hos oss. Vi gleder oss til møtet som er kl. 11.00.

 

2. juledag 26. des. kl. 11.00 taler vår egen Shervin Ebrahimian.

 

2023

Søndag 1. jan. vil vi ha en samling som begynner kl.17.00 hvor Shervin taler. Det blir «litt kaffekos» etter møtet. Vi smaker på julebaksten - en samling for hele familien. Hjertelig velkommen!

Tilbakeblikk

Møtene med Haakon Martinsen i slutten av okt. måned var et godt besøk på alle måter. Det var lenge siden han hadde vært hos oss, og det var friskt å lytte til hans forkynnelse.

 

De profetiske møtene med Charles Hansen fredag 11. og søndag 13. nov. var mektige på alle måter. Vi takker Gud for at vi har slike «røster» i den tiden vi lever i.

 

Arne Øystein Rambekk var med oss søndag den 20. nov. Det var berikende å være tilstede.

 

Olav Dahl blir med oss søndag 27. nov.

Bønnemøtene

Vi er glade for bønnesamlingene vi har hver tirsdag kl. 11.00 og hver torsdag kl. 19.00. Her er det plass til flere. Annenhver lørdag er Tore Sandøy med flere i sammen med folk fra Filadelfia og andre menigheter på gateevangelisering. Her går bønn og arbeid hånd i hånd.