Januar

Misjon blant innvandrere

På grunn av koronasmitten, så har det vært vanskelig å komme rundt til forsamlingene, da det er flere som ikke har møter nå. Det blir derfor spennende å se hva som skjer etter den 14. jan. i 2022. Da skal det komme nye regler angående det å være i sammen. Vi vil løfte hellige hender opp til Ham som har all makt.

 

www.misjonblantinnvandrere.com

som har kontonummer 2801 11 84482

Internasjonale møter

I desember ble det internasjonale møtet avlyst på grunn av de nye restriksjonene angående korona. Så våre venner fra Brubakken Evangeliesenter kunne ikke komme. I januar blir det heller ikke noe Internasjonalt møte. Men i februar regner vi med at det blir møte.

Predikantbesøk og møter

Søndag 2. jan. blir vårt første møte i det nye året. Møtet er kl. 11,00, og Gordon Tobiassen er med oss.

 

Søndag 9. jan. er møtet igjen kl. 11,00. Det blir nattverd, og vår egen Shervin Ebrahimian taler. Sangkrefter deltar.

 

Olav Dahl besøker oss søndagene 16. jan. og 30. januar. Da er møtene kl. 18,00.

Berit og Arne Øystein synger og taler i søndagsmøtet den 23. jan. kl.18,00.

Tilbakeblikk

Vi har nå gått inn i et nytt år som er ukjent for oss alle. Men vi kjenner én som vet om alle ting, og det er Ham som vi har satt vår lit til. Når vi ser tilbake på slutten av nov. og en del av desember, så priser vi Jesus for hans godhet og nåde imot oss som har opplevd hans rike nærhet i møtene vi har hatt. Vårt søndagsmøte 28. november hvor Shervin talte, og likeledes søndag 5. desember hvor Arne Øystein Rambekk var med var virkelig noen rike samvær. Søndag 12. desember var det dessverre nokså vanskelig å komme frem på grunn av snøvær og glatte veier. Vidar Aronsen talte, og Sanggruppa sang noen herlige sanger om julens budskap som «løftet» oss alle. Gordon Tobiassen talte i møtet 19. desember, og vår egen Shervin talte i møtet 2. juledag. Det var ikke de store samlingene, men det var godt og samles å kjenne hans nærvær. Det var underlig at Betania var den eneste forsamlingen i Arendal/Grimstad som hadde møte på disse to dagene. Det ligger en verdi i å samles i navnet Jesus.

Økonomi

Vi starter nå på et nytt år – et spennende og utfordrende år på mange måter. Når det gjelder den økonomiske siden i menigheten, må vi si til Guds ære, og til dere alle som er med her: En hjertelig takk for at dere står med, slik at menigheten per i dag har en trygg og god økonomi.

 

Menighetens Vippsnr. som er 126981 benyttes av en del. Det er vi glade for, for da kommer det rett inn på konto samme dag. Det benyttes også av noen som ikke kan komme på møte på grunn av sykdom osv. - og det er jo så greit. Du kan «vippse» der du befinner deg.

 

Menighetens bankkontonr. er

2800 62 43705

 

Flere i menigheten har avtalegiro, og gir faste beløp inn her hver måned, noe som er fint for menigheten.

 

Året 2022 er ukjent og ligger foran oss. Vi vil stå på, og være med i Guds rikes sak også når det gjelder den økonomiske siden.

 

Guds signe dere alle!

Korona

Det ordet og innholdet av det vet vi alle hva betyr. Det står for noe som ikke er bra. Vi følger selvfølgelig de nye reglene. Så lenge vi har lov til ha møter, vil vi samles. Det er forståelse for at ikke alle føler seg like «trygge». Men som sagt så gjør vi alt vi kan for å følge myndighetenes krav.