September

Misjon blant innvandrere

 

www.misjonblantinnvandrere.com

som har kontonummer 2801 11 84482

Internasjonale møter

Lørdag 3. sept. samles vi igjen til Internasjonalt møte, første etter ferien. Det er mange som vil delta i møtet: Anne Lise Gulbrandsen, Shervin, Daiga og i tillegg blir det rikt med sangkrefter. Det blir også noe å bite i, som er fint og sosialt. Så du er hjertelig velkommen.

Predikantbesøk og møter

Lørdag 3. sept. starter vi opp igjen med internasjonalt møte som begynner kl. 16.00. Anne Lise, Daiga og Shervin blir med. Som tidligere blir det rikt med sangkrefter. Se omtale.

 

Søndag 4. sept. kl. 18,00 taler vår egen Shervin Ebrahimian. I det møtet får vi også besøk av våre venner Betania Singers fra Kr. sand. De har vært hos flere ganger, og gledet oss med sine friske sanger og vitnesbyrd. Så vi ser frem med glede til besøket.

 

Olav Dahl besøker oss søndagene 11. og 18. sept.

Vi gleder oss, for det er alltid så rikt og godt å lytte til hans forkynnelse.

 

Onsdag 14. sept. kl. 19,00 er det et viktig menighetsmøte. Blant annet skal vi velge inn en ny eldste, så møt frem.

 

Søndag 25. sept. får vi igjen besøk av Glenn Johnny Vaagsnes og venner fra Evangeliesenterets arbeid i Grimstad og Arendal som vil synge og vitne. Det blir opptatt misjonsoffer til arbeidet og månedsoffer. Det blir også noe å «bite i» etter møtet. Du er hjertelig velkommen!

Tilbakeblikk

Når vi tar et lite tilbakeblikk, så kjenner på en takknemlighet av Guds nærhet i møtene. Søndag 29. mai hadde vi et møte hvor sangens toner fikk god plass. Her var mange med: Sanggruppa, solosangere og rikt med fellessanger. Glenn Johnny Vaagsnes fra evangeliesenteret i byen vår sang og talte. Det var virkelig en rik kveld. Det var mye folk i Betania den kvelden, og det var også gledelig å se så mange barn i møtet.

 

1. pinsedags kveld talte vår egen Shervin, og vi fikk også et «herlig» besøk fra Brubakken evangeliesenter. Samlingene i juni måned har virkelig vært godt besøkt. Vidar Aronsen, Arne Øystein Rambekk, Anne Berit og Torbjørn Arnesen har forkynt Guds Ord til oss med glede og begeistring.

 

Den 26. juni hadde vi den glede å ha dåp. Det var et ungt ektepar fra Løddesøl, Mia og Raymond Black som ønsket å gi Guds Ord rett i sitt liv - gledelig.

 

I juli måned har Shervin talt i to søndagsmøter, 3. og 24. juli. I møtet den 3. juli hadde vi også nattverd hvor det var mange som deltok med sang og vitnesbyrd. Det var godt å lytte til vår brors forkynnelse. Samlingene i juli måned har vært godt besøkt når vi tar i betraktning at det er sommer og ferietid.

 

Gledelig har det også vært i august å se at møtene har vært godt besøkt. Søndag 7. aug. hadde vi den glede å ha dåp igjen. Det var en ung dame fra Iran som lot seg døpe, og det var gripende å høre hennes vitnesbyrd.

 

I skrivende stund så er vår kjære bror Vidar Aronsen med oss på festsøndagen og uken etter. Mer om det i neste Betania–Nytt.

Gledelig

at vi i Betania - Nytt også denne gang kan ønske et velkommen til Eli Stenberg som ønsker å ha sitt åndelige hjem her i Betania. Gud signe og styrke deg.