April

Misjon blant innvandrere

Vår bror Shervin er i virksomhet som aldri før. Han opplevde for en tiden siden å plutselig miste sin eldre bror, så vår bror har vært igjennom en prøvsom tid. Og vi vil som menighet fortsatt be om kraft og styrke for vår kjære bror. Søndag den 23. mars var han å talte i Farsund på kvelden og i Kvinesdal på formiddagen. Onsdag den 26. mars var han på Arenasenteret og evangeliserte, og skal der igjen onsdag den 30. april. I april skal han også til Betania Kopervik, og likeså skal han til Helgatun Leirsted i Volda. I mai har han også flere oppdrag. Tilbakemeldingene på besøkene hans er gledelige og til inspirasjon for menighetene slik at de kan være med å nå nye med evangeliet.

Takk til alle som står med!

 

www.misjonblantinnvandrere.com

som har kontonummer 2801 11 84482

Internasjonale møter

Lørdag den 1. mars var det igjen internasjonalt møte. Det var virkelig gledelig å se så mye folk som det var samlet denne gang. Leif Solheim var med oss, og det er alltid rikt å få besøk av han på disse møtene. Sangen lød som aldri før. Denne gangen også fikk vi lytte til mye rik sang fra mange nasjoner. Utrolig herlig. Under innbydelsen i ettermøtet var det virkelig mange som søkte frem og fikk oppleve å møte Gud. Agderposten var der med fotograf og journalist og vil skrive om misjonen blant innvandrerne litt senere i avisen.

Lørdag 5. april er det igjen et Internasjonalt møte. Også denne gangen vil mange sangkrefter være med, Itohan Moses og flere vil delta. Shervin skal tale og Trond lede. Vår kjære bror Majid fra Iran skal lage maten, og mye gode kaker til kaffen blir det også. Vel møt!

Predikantbesøk og møter

Hyggetreff

Fredag den 4. april er det Hyggetreff, og denne gangen får vi besøk av Evangelieteamet, noe vi gleder oss til.

 

Internasjonalt Møte

Lørdag 5. april er det Internasjonalt Møte, se omtale over.

 

Yvonne Brown

Søndag blir det møte kl. 11,00 og Yvonne Brown taler, Sanggruppa er med i møtet.

 

David Langeland

Palmesøndag den 13. april blir det møte på kvelden. David Langeland taler, og menighetsmusikken blir med i møtet.

 

Tore Kristiansen

I påsken blir det møter på skjærtorsdag og 1. påskedag. Begge møtene blir kl. 18,00, og Tore Kristiansen taler og synger i møtene i sammen med Menighets-musikken. På skjærtorsdag blir det også brødsbrytelse.

 

Haakon Martinsen

Haakon Martinsen taler og synger på onsdagsmøtet den 23. april.

 

Losbrødrene/Yvonne Brown

Losbrødrene fra Froland blir med oss i søndagskveldsmøtet den 27. april. De synger og vitner i sammen med vår egen Yvonne Brown.

 

Gordon Tobiassen/Brødremusikken

Søndag 11. mai kl. 11,00 får vi igjen besøk av Gordon Tobiassen og den store Brødremusikken fra Greåker. Vi gleder oss!

 

Be for møtene og kom med for-ventning! 

Tilbakeblikk

Møtene med Birger Wroldsen var mektige, og mye folk var samlet. Det er en berikelse å sitte under vår brors talestol. Fint å han med også på vårt hyggetreff.

 

Haakon Martinsen var med oss på onsdagsmøtet 12. mars. Det er alltid så godt å friskt å lytte til vår bror.

 

David Langeland talte i formiddagsmøtet den 16. mars. Det hvilte en fin atmosfære over møtet, og det var mange som var med og løftet sin røst til å lovsynge Herren.

 

Tore Kristiansen talte i møtene onsdag 19. og søndag 23.april. Det var virkelig noen herlig samlinger, og det var fint å se mye folk i begge møtene. 

Vårdugnad onsdag 2. april

Også i år kommer våren, og med den følger det en liten dugnad inne i lokalet og utenfor lokalet. Vi trenger virkelig en god flokk som kan være med å gjøre rent inne i lokalet, damer som menn. La oss alle gjøre en innsats her. Det blir onsdag 2. april. Vi samles som vanlig fra kl. 16,00 og utover. Det vil bli det servert pølser, kaffe og kaker. Kan du ikke den dagen som er satt opp har du full anledning til å ta en annen dag eller på formiddagen. Kontakt Laila Halvorsen tlf. 98068364 eller Anne Grethe Moltemyr 92045701 om det.

Vel møtt!

Ukraina

Gjennom vår bror Ragnar Kirkedam har vi fått hilsen fra våre venner/menigheter som vi støtter i Ukraina. Den ene pastoren leder en menighet på 100 stk, og det er mye ungdom og barn der. Menigheten er bare 2 år gammel. En annen pastor driver et omfattende arbeid innen fengslene. Så hver lørdag får de besøk av han i fengslene. Han har døpt flere av fangene. Den tredje evangelisten som får støtte fra oss driver en stor tjeneste blant barna. Det er så mye og fattigdom i mange familier, og vår bror gjør en stor innsats her i hjemmene og på barnehjemmene. Våre venner er så takknemlig for støtten de får fra menigheten hver måned. Ønsker du gi til arbeidet her kan du sende det til menighetens bankkonto 2800 62 43705 merket Ukraina. 

 
 

 

Dåp i fengselet