Februar

Misjon blant innvandrere

I 2014 har Shervin igjen fått faste dager som han skal stå på Arena kjøpesenter for å evangelisere, dele ut bibeldeler og ellers innby til møtene. I helgen 17.-19. jan. reiser han igjen til Alta for å være med i det internasjonale arbeidet som drives der. Våre venner i Alta gleder seg til besøket. Som nevnt tidligere skal han også delta på Forkynner og leder konferansen til De Frie Evangeliske Forsamlinger som er på Karmøya i februar. En såmann gikk for å så, og såkornet vårt, Guds Ord, er 100% spiredyktig. Så vi vil stå med i offer og bønn.

 

www.misjonblantinnvandrere.com

som har kontonummer 2801 11 84482

Internasjonale møter

Lørdag den 4. jan. var vi igjen samlet til et internasjonalt møte. Det var så fint å se så mye folk. Over 80 stk var samlet, og denne gangen også var det utrolig mange nasjonaliteter som var samlet. Forst. Andersen fra Filadelfia i Grimstad talte, og vi fikk lytte til mye herlig sang. Det var så festlig og berikende. Shervin ledet det hele på en fin måte. Våre spansktalende venner som sto for matlagingen skal ha all ære for det som ble servert. Det var så velsmakende. Det var virkelig en festsamling på alle måter. Lørdag den 1. februar er det igjen et nytt Internasjonalt møte. Vi kan da feire 3 års jubileum for disse møtene. Når vi ser tilbake på disse årene, så fylles vi igjen med glede og takknemlighet. Tenk på alle de vi har nådd med evangeliet gjennom tale, sang og vitnesbyrd, og ikke minst de som har blitt frelst. Vi snakker om misjon. Her har vi virkelig en misjonsmark. Nåde over nåde at vi får oppleve det. Lørdag den 1. febr. får vi besøk av KIA-koret og sang og musikk krefter fra Betania i Grimstad. Denne gangen også blir det god mat med festkaker.

Vel møtt!

Predikantbesøk og møter

Lørdag 1. febr. er det igjen internasjonalt møte. Se omtale side 4.

Søndag 2. febr. blir det møte kl. 11,00. Yvonne Brown taler. Det blir brødsbrytelse og Menighetsmusikken synger. Det blir også Søndagskole v/Turid.

 

David Langeland

blir med oss onsdag den 19. febr., likeså på Hyggetreffet den 21. febr. og på søndag kveld 16. febr. I det møtet har vi også den glede å få besøk av Evangelieteamet som er godt kjent. Det blir enkel servering etter møtet. Vel møtt!

 

Tore Kristiansen

taler og synger i møtene 19. og 23. febr. I onsdagsmøtet den 19. får vi også besøk av Jomåskvartetten som synger og vitner. På søndag kveld deltar Sanggruppa.

 

Gordon Tobiassen

besøker oss onsdag 26. febr. og blir med også på søndag 2. mars. Vi gleder oss over det mangfold av forkynnere som kommer til oss. Vi vil fortsatt be om en åpen dør i ordet og for ordet. Evangeliet er forsatt en Guds kraft til frelse. 

Tilbakeblikk

Oppstartningen av møtevirksomheten i det nye året har virkelig vært til berikelse. Vi hadde en fin samling søndag den 5. jan. med brødsbrytelse. Yvonne talte med glød og begeistring, og Sanggruppa var med til stor velsignelse. Onsdagsmøtet den 8. og søndagsmøtet den 12. jan. med Haakon Martinsen var rike samlinger med veldig mye folk. Møtene med Tore Kristiansen og David Langeland har også vært til stor glede og velsignelse.

Økonomi

Som tidligere nevnt er vi så glade for den giverglede som er i menigheten. Og vi håper at året 2014 også skal vise det. Nye månedsofferkonvolutter og likeså offerkonvolutter til vasketjenesten er nå lagt ut i Betania. Vi ser at flere også velger autogiro trekk av bankkontoen når det gjelder å gi til menigheten. Her er det muligheter å gå inn på en ordning som gjør at det du vil gi fast hver måned og kan få skattefradrag. Vår kasserer Solveig Andersen ordner dette på en fin og måte. Det er kun hun som vet det, og har selvfølgelig taushetsplikt. Uansett på hvilken måte du ønsker å gi til menigheten og menighetens misjonsarbeid, så er det like kjærkomment og verdifullt. Det er så fint å se alle som viser ansvar her. 2014 har også mange økonomiske utfordringer, så vi vil stå på. Det står noe om en glad giver. Hjertelig takk til dere alle.

Per Johansen 75 år 7. febr.

Det er ikke ofte vi skriver om dem som jubilerer i bladet vårt, men det skjer en sjelden gang. Vi ønsker gjennom Betania - Nytt å gratulere vår kjære bror Per; tenk 75 år å være så sprek og vital. Det er stort og gledelig. Vår bror har tilhørt menigheten i over 40 år, og har vært og er til stor glede og velsignelse sammen med sin kjære Karin. Menigheten setter stor pris på dere. Og til Per vil vi rope ut: Gratulerer med dagen!