Mars

Misjon blant innvandrere

www.misjonblantinnvandrere.com

som har kontonummer 2801 11 84482

Internasjonale møter

Lørdag 1. februar var vi igjen samlet til internasjonalt møte. Utrolig mye folk kom i et snøvær som ikke gjorde det så lett å komme frem. Det var derfor imponerende at så mange kom. I tillegg til KIA-koret fikk vi lytte til herlig sang fra mange forskjellige land. Det var så festlig og rikt. Margarita med sin kjære familie sto for maten som alle nøt med glede. Siden det var treårsjubileum for de internasjonale møtene ble det servert festkaker, og samlingen var virkelig en fest!

Lørdag 1. mars er det igjen internasjonalt møte. Vår kjære bror Leif Solheim som har vært med flere ganger tidligere, blir med oss denne gangen. Vår bror er virkelig på ”hjemmebane” i disse møtene, så vi gleder oss. Også denne gang blir det mye sang av flere nasjonaliteter. Og vi sier vel møtt.

Predikantbesøk og møter

Gordon Tobiassen

taler i søndagsmøtet kl. 11,00 - den 2. mars. Vi gleder oss over besøket. Det blir også brødsbrytelse i det møtet. 

 

Predikant Birger Wroldsen

blir med oss i tiden – 5. – 9. mars. Han blir også med oss på Måneds Hyggetreff fredag 7. mars. Det blir to møter på den søndagen, og ellers vil han ha møter rundt i distriktet. Vi gleder oss til besøket, og vi vil be for møtene.

 

 

 

 

 

Onsdag den 12. mars er Haakon Martinsen

med oss igjen. På søndag kveld 16. mars taler David Langeland.

 

Tore Kristiansen

blir med oss i møtene 19. og 23. mars. Det er alltid så godt å friskt å lytte til vår brors forkynnelse og sanger. På onsdagsmøtet 19. mars får vi også besøk av Jomås Kvartetten.

 

Menighetens årsmøte

blir onsdag 26. mars kl. 19,00. Det er et viktig møte for oss alle. Så la oss vise ansvar og møte opp.

 

Søndag 30. mars kl. 17,00 har vi den glede å få besøk av Søsknene Meland fra Eiken som synger og vitner. Det blir et sang- og vitnemøte. Våre venner er mye brukt rundt forbi til stor glede. Så vi ser frem til besøket.

 

Tilbakeblikk

Vi ser tilbake med glede og takknemlighet på møtene som har vært i februar. Vi opplever også at det kommer stadig nye som ønsker å ha Betania som sitt åndelige hjem – gledelig. I Februar har David Langland vært med i en del møter, likeså har vi hatt besøk av Tore Kristiansen og Gordon Tobiassen. Søndag den 16. febr. hadde vi den glede å ha besøk av Evangelieteamet. Lokalet var nokså fullt den kvelden. Det var virkelig et ”friskt pust ”, og våre brødre kommer igjen.

Nytt og gledelig

Endelig! Nå er det kommet lys over vårt nye skilt med den nye logoen. Likeledes har vi nå fått belysning på gårdsplassen, så nå er Betania opplyst!

Varmekablene i møtesalen er nå inntakt, og hele vårt elektriske anlegg har fått en gjennomgang. Dette har kostet ca kr. 25.000,-. Men når vi løfter i flokk her går dette bra.

Ny menighetstjener

Anne Grethe Moltemyr har sagt ja til å gå inn i tjenesten som ny menighetstjener. Hun har vært i menigheten i mange år, og hele tiden vært trofast med. Hun er i dag også kontaktperson for menighetens hyggetreff. Vi er glade for at hun nå trer inn i tjenesten som menighetstjener. Gud signe deg Anne Grethe.

Hjemlov

Fredag 31. jan. sovnet Anne Fosse fredfylt inn i troen på sin Frelser og Herre, Forfremmet til Herligheten. Anne Fosse var helhjertet og hadde stort hjerte for misjon og menigheten. Hennes liv var til velsignelse for mange, og både familien og menigheten er rik på mange gode minner. Vi lyser derfor fred over hennes vakre minne. Som menighet vil vi fortsatt huske på vår kjære bror Harald. Herren skal gi deg stor styrke i dager som kommer kjære bror.

Kvinnenes Internasjonale Bønnedag

som er Fredag den 7. mars kl. 19,00 skal i år være på Betania. Yvonne Brown taler. Betanias sanggruppe og Laila Halvorsen skal delta med sang.