Januar

Misjon blant innvandrere

Året 2014 har vært et aktivt år for vår bror Shervin når det gjelder Misjon blant innvandrere. Han har besøkt mange menigheter og venneflokker, og det har vært til stor hjelp for mange. 2015 ser

ut til også å bli et år med stor aktivitet for vår bror med besøk på Østlandet, Tromsø og Oslo foreløpig.


www.misjonblantinnvandrere.com

som har kontonummer 2801 11 84482

Internasjonale møter

Lørdag 6. des. var det Internasjonalt møte. Det er en fest å samles på den måten. Med smått og stort var vi samlet ca. 50 stk. Det var en god atmosfære som hvilte over møtet. Også denne gangen var det nye ansikter å se. Trond ledet det hele på en fin måte, og Shervin talte. Vi er så takknemlige til Kristin Vik som har samlinger med barna under møtet. Hun gjør virkelig en jobb her. Takk skal du ha. Likeså en takk til Margaritha og hennes familie som også denne gang lagde mat til oss, og det smakte så godt! Allerede lørdag 3. jan. er det nytt Internasjonalt møte hvor det er mange som skal bidra.

 

Fredag 6. og lørdag 7. mars blir det en internasjonal helg med besøk fra Holland og Tønsberg. Søndag 8. mars taler en av disse på vårt møte. Mer omtale siden.

Predikantbesøk og møter

Lørdag 3. jan. kl. 16,00 er det igjen Internasjonalt møte. Også

denne gang er det rikt med krefter som blir med. Tore Kristiansen taler og synger den første søndagen i det nye året. Møtet blir kl. 18,00. Menighetsmusikken deltar og det blir brødsbrytelse. Reidar Gamst blir med onsdag 7.,søndag 11. og søndag 25. januar. Likeledes blir han med på Hyggetreffet fredag 9. jan. Haakon Martinsen taler og synger i onsdagsmøtet 14. jan. Søndag 18. jan. har vi igjen den glede å få besøk av Berit og Arne Øystein Rambekk. De besøkte oss i oktober, og det var så berikende på alle

måter. Vi er derfor så glade for at vi i en søndag i februar og mars også får besøk av dem. Onsdag 21. januar blir det et veldig viktig menighetsmøte, så møt opp! Tore Kristiansen besøker oss også onsdag 28. jan og søndag 1. februar.

Tilbakeblikk

Søndag den 30. nov. hadde vi besøk av Tore Kristiansen og familien Sveinungsen med pappa Tormod i spissen. Det var en rik opplevelse å være tilstede, og det var mye folk den kvelden som gledet seg. Haakon Martinsen var med oss den første uken i desember. Vår bror har god inngang hos oss, og det var fint å se

så mye folk. Det var også gledelig å se så mye folk på julens sangmøte den 14. des. Yvonne talte, og det var så rikt med sangkrefter som var med og gledet oss med sang. En spesiell takk til Sanggruppa som stiller opp og er med gang etter gang. Vi smakte på julebaksten etterpå, og folk satt lenge og vel og koste seg. Det er så godt å kjenne det fine fellesskapet som var rådene.

Søndag formiddagsmøte den 21. des. var en rik samling på alle måter. Det hvilte en herlighets ånd over møtet. Vi fikk lytte til en rik Kristus forkynnelse av Tore Kristiansen, og vi fikk også en hilsen

og sang fra Haakon Martinsen i det møtet. Det var så godt og rikt på alle måter å være til stede på familiesamlingen på juleaften. Det var godt med folk, og det var så mye fin sang. Den yngre «garde» var godt representert der. Takk til Torunn og Trond som stiller opp og spiller for alle som er med å synger. Det var så fint å lytte til Bjørn Inge som talte, og Liv ledet det hele på en fin og lun måte. Hyggelig var det å se familier som har trått sine barnesko i Betania. Hanne og Vidar Brautaset taler og synger i søndagsmøtet 28. des. Vi kommer tilbake med omtale i neste nr.

Takk - tusen takk

vil vi igjennom Betania - nytt si til vår kasserer Solveig Andersen som nå takker for seg i denne tjenesten. Hun har virkelig gjort en strålende jobb. Hanne Martinsen overtar den jobben igjennom sin arbeidsplass Åmli Regnskap AS, noe vi er veldig glade for. Vi har også i dag et regnskapskontor som tar seg tar seg av en del ting for menigheten. Nå blir alt samlet på et sted. Det blir ikke noe mer kostnader enn det vi har nå.

Økonomi

Vi er så glade for det ansvar som vises gjennom givergleden som er i menigheten. Vi håper også at 2015 skal vise det. Menigheten har mange økonomiske utfordringer og misjonsansvar, så vi er derfor så glade for alle som står på her.


Nye konvolutter til månedsoffer for 2015 ligger allerede klare på lokalet, likeså konvolutter for gaver til vasketjenesten.

Bønn

Bønn er ikke monolog, men dialog,

ikke bare å snakke, men også å lytte,

ikke bare å kreve, men også å ta imot,

ikke bare å gi ordre. Men å akseptere,

ikke å forandre Guds vilje til vår,

men å oppdage Hans guddommelige plan.