April

Misjon blant innvandrere

Mars måned har vært en travel tid for vår bror Shervin, foruten vår internasjonale møteserie først i mnd. som var i Betania, og som vi ser tilbake på med takk til Gud. Han har også vært hos De Frie Venner på Stord. Der var det møter mandag og hele uken. De driver også et internasjonalt arbeide. Han har likeledes vært i Kr. Sand og Sødal. I april skal han også besøke flere menigheter i Vestfold. Vi er takknemlige for den åpne dør som vår bror opplever. I flere av møtene ber han til Gud med frelsessøkende. Ja, se markene er alt hvite til høst, og tenk, vi får være med. Nåde over nåde. Husk å be for vår bror og tjenesten han står i.

 

www.misjonblantinnvandrere.com

som har kontonummer 2801 11 84482

Internasjonale møter

I mars måned så ble det internasjonale møtet slått sammen med møteserien vi hadde. Våre venner som kom fra asylmottaket på Hove er nå plassert rundt forbi i landet vårt. De reiste med tårer, samtidig som de takket Gud for det åndelige hjemmet de opplevde i Betania. Lørdag er den 2. april er det igjen et nytt internasjonalt møte hvor det er rikt med sangkrefter, og Shervin med flere skal være med.

Predikantbesøk og møter

Lørdag 2. april er det igjen et nytt internasjonalt møte. Også denne gang blir det mye sanginnslag fra de forskjellige. Shervin taler, og flere deltar.

 

Arne Øystein Rambekk blir med oss søndag 3. april. NB! Møtene er da kl. 18,00. Vi er glade for å få besøk av bror, og det er godt å sitte under hans talerstol.

 

Haakon Martinsen besøker oss onsdag den 6. april. Det er hans første besøk hos oss i år. Vi gleder oss.

 

Tore Kristiansen er en trofast forkynner hos oss som vi har mye glede av. Han blir med oss søndag den 10. april, likeledes onsdag den 20. og søndag den 24. april.

 

Anne Berit og Torbjørn Arnesen er med oss onsdag den 13. april. De blir også med på Hyggetreff fredag den 15. april.

 

Søndag 17. april får vi besøk av Frank Hansen og sangvennene Rolf Johannsen og Ben Solheim. De var her i januar til stor glede og velsignelse. Vi ser frem til besøket.

Tilbakeblikk

Mars måned startet med internasjonal møteserie, fredag 4. lørdag 5. og søndag den 6. Dette var noen utrolige samlinger med enormt mye folk. Ja, vi må langt tilbake i tid med så mye folk i en møteserie. Forkynnelse fra pastor Nsongo var rik, og det hvilte

en herlig atmosfære over møtene. Gildt var det også å se alle tilreisende, og ikke minst folk som bor i Arendal som var i Betania for første gang.

 

Søndag den 13. mars hadde vi besøk av Natalie og David Ødegård. Det var så godt å lytte til våre venner, og kjenne den brannen de har i sitt hjerte. De står i et fint arbeide i vår by, da de driver Evangeliesenterets kontaktsenter.

 

Anne Berit og Torbjørn Arnesen besøkte oss onsdag 16. og søndag 20. mars. Det er friskt og godt å høre våre venner i sang og forkynnelse. Søndagen var palme-søndag, og møtet var virkelig godt besøkt. Sanggruppa sang så herlig. Når de sang sangen 'Deg være ære', ja ,da var det så vi måtte reise oss å synge med. Herlig!

 

Tore Kristiansen er med oss i påskens møter. Les mer om det i neste nummer.

Vårdugnad

Onsdag 27. april fra 16,00 og utover samles vi til vårdugnad/rengjøring ute og inne i lokalet. Det har vært en flokk som har møtt opp på disse samlingene og vist ansvar. Alle er velkomne til å gjøre en innsats her. Kan du ikke den nevnte dagen, men en annen dag er det bare å gi beskjed til Anne Grethe Moltemyr tlf. 92045701 eller Laila Halvorsen 98068364. Det blir også noe å bite i. Husk å ta med bøtter, kluter og hageredskap. Velkommen til innsats med et glad hjerte.

Årsmøte

Regnskapet for 2015 ble lagt frem og viste et gledelig resultat med et overskudd også denne gang. Gledelig var det også at menighetskassen viste en økning. Vi er takknemlige for alle som står på her og viser ansvar. Vi fikk også lytte til en fyldig rapport fra Shervin ang. Misjonen blant innvandrere. Vår bror står i en rik tjeneste som bare ser til å vokse. Gud skal ha æren, og vi er glad for at vi som menighet får være med. Årsrapporten ble også lagt frem, og året som er gått var et veldig aktivt år. Vi har bedt til Gud med frelsessøkende, folk har blitt døpt og nye er kommet til menigheten. Det har vært sterke møter, folk har blitt helbredet og ikke minst fornyet i sitt gudsliv.

Møtetid i april

Siste søndag i mars går vi over til sommertid. Derfor går vi over til å ha søndag kveldsmøtene til kl. 18,00. Følg ellers godt med i Agderposten og på nettsiden vår.