Mars

Misjon blant innvandrere

I februar har vår bror Shervin besøkt menigheter i Ålesund, Tromsø og Levanger. Han har virkelig opplevd at det en åpen dør for dette i vårt land nå. Flere og flere forstår at det er en misjonsmark

som er kommet til vårt land, og at det gis store muligheter å nå dem med evangeliet som løser og setter fri. Det er stort å oppleve og se det med sine egne øyne. Tenk at vi får være med på dette. Nåde over nåde.

 

www.misjonblantinnvandrere.com

som har kontonummer 2801 11 84482

Internasjonale møter

Lørdag den 6. febr. var vi igjen samlet. Denne gangen hadde vi besøk fra Evangeliesenteret og Anne Lise Gulbrandsen som vitnet og sang. Det var så godt å høre våre venner som vitnet om hvilken kraft evangeliet har. Det løser og setter fri. Møtet denne gang var virkelig godt besøkt da mange fra Hove Asylmottak var til stede. Vi fikk også lytte til sang av våre egne: Soian, Lutanda og ikke minst vår engelsktalende bibelgruppe. Herlig å se hvilke sangkrefter vi har iblant oss. All maten som ble servert den kvelden var gitt som en gave av venner fra Birkeland som kommer til våre internasjonale møter. Hjertelig takk!

Predikantbesøk og møter

Den første helgen i mars fredag 4., lørdag 5. og søndag 6. starter opp med internasjonale møter hvor alle er hjertelig velkomne. Se forsiden.

 

Menighetens årsmøte er onsdag den 9. mars som er viktig for alle som har Betania som sitt åndelige hjem.

 

Fredag 11. mars er det Hyggetreff. Denne gang får vi besøk av Evangelie-teamet som vil vitne og synge.

 

Søndag den 13. mars vil Natalie og David Ødegård som driver Evangeliesenterets kontaktsenter i vår by besøke oss. Det unge ekteparet gjør virkelig en stor innsats.

 

Anne Berit og Torbjørn Arnesen taler og synger på møtene 16. og 20. mars. Vi setter stor pris på våre venner som har fått god inngang iblant oss.

 

Den siste helgen i mars er det påske. Vi har møter på skjærtorsdag og 1. påskedag, og begge møtene begynner kl. 19,00 (merk. tiden). Tore Kristiansen blir med oss i begge møtene. På skjærtorsdag blir det også brødsbrytelse.

Tilbakeblikk

Vi stanser og ser tilbake på møtene i februar. Ja, da har vi lyst til å skrive et halleluja. Onsdag 4. febr. hadde vi for første gang besøk av Jan Åge Tesdal fra Vennesla, og det var virkelig et friskt besøk.

Arne Øystein Rambekk talte i søndagsmøtet 7. febr. Og hvilken undervisning vi fikk lytte til!

Onsdag 10. febr. fikk vi besøk fra Israel. og møtet var i profetordets tegn. Det var mektig og inntresant. Guds ord går i oppfyllelse.

Hyggetreffet fredag den 12. febr. samlet veldig mye folk. Vi fikk lytte til familien Sveinungsen som sang og vitnet.

Søndagsmøtet den 14. febr. var Betania fullsatt, og vi hadde dåp. Tre stk. fra asylmottaket døpte seg, og det var gripende å se å høre dem. Det var et mektig møte hvor vi alle følte oss berørt. Søsknene Meland sang og vitnet så vi kjente himmelen kom nær. Stor var skaren som søkte forbønn. Det kan nesten ikke beskrives hvor godt det var å oppleve Guds nærvær på den måten. Takk og lov!

Vidar Aronsen var hos oss den 17. og 21. febr. Vår bror har nettopp vært i Kina, og ser at vekkelsen går frem som aldri før. Det er så godt å lytte til vår brors forkynnelse. Det gir nytt mot, og virker inspirerende.

I skrivende stund er Tore Kristiansen hos oss. Og det er alltid godt å lytte til hans friske forkynnelse i ord og toner.

Utdeling av bibler

Når vi ser tilbake i de fem årene vi har drevet med internasjonale møter og Innvandrermisjonen, så er det ikke få bibler som er delt ut gratis på mange forskjellig språk. Og det er gledelig, for Guds ord har skaperkraft, og vender ikke tomt tilbake. Bare dette å dele ut bibler til de som aldri har sett en bibel er i sannhet en misjon selv om det skjer i vårt eget land.

Telefonnummer

NB! Telefonnr. 370 24976 som har vært mitt nr. på fasttelefonen er sagt opp. Men du treffer meg på 91625205. 

Hilsen Roald Halvorsen