April

Misjon blant innvandrere

I mars har vår bror Shervin hatt møter i Alta. Der var han en hel uke, og her er det herlige tilbakemeldinger. Han har hatt møte hver kveld, og det har vært mye folk på møtene. Mange har søkt forbønn og fornyelse. Den siste uken i mars har gått med til å besøke menigheter i Vestfold. I april skal vår bror til Kvinesdal, Kr. sand og Rjukan. Vår bror møter åpne dører, og menighetene er takknemlige for besøkene og den hjelpen de får igjennom vår brors tjeneste. Som menighet vil vi fortsatt stå i bønne- og offertjeneste. Mange takk - Gud signe dere alle.

 

www.misjonblantinnvandrere.com

som har kontonummer 2801 11 84482

Internasjonale møter

Lørdag 1. april blir det igjen et internasjonalt møte. Og denne gangen får vi besøk fra Bryne. Det unge ekteparet som har vært her noen ganger før - Ina og Jørgen Henriksen blir med oss. Det er venner vi har blitt så glade i. I tillegg får vi også besøk av Jon Erling Henriksen som er far til Jørgen. Han er forkynner, og står som forstander for pinsemenigheten på Bryne. Han er også reisesekretær for pinsevennenes arbeid i Israel. Han er godt kjent fra møter i distriktet her tidligere, så her blir det mye friske toner i sang og forkynnelse. Det blir enkel bevertning. Prøv å ta noen med deg og kom.

Predikantbesøk og møter

Lørdag den 1. april er det Internasjonalt møte med besøk fra Bryne. Forstander Jon Erling Henriksen og hans sønn Jørgen og svigerdatter Ina som har vært her to ganger tidligere blir med. Dette ser vi frem til med glede og forventning. På Søndag kveld 2. april blir våre venner med i møte i sammen med vår egen Shervin.

NB! Onsdag 5. april blir det årsmøte. Det er viktig at du møter opp. Regnskap og flere viktige ting blir lagt frem. Husk at det begynner kl. 19, 00.

 

Søndag 9. april - palmesøndag er Arne Øystein Rambekk med oss igjen. Hans forkynnelse er alltid «næringsrik». Vi er glade for å lytte til vår bror igjennom forkynnelse og sang. Menighetsmusikken blir med.

 

Påskens møter: Tore Kristiansen taler i påskens møter som er på langfredag og 1. påskedag denne gang. Møtet langfredag blir kl. 11,00. Det blir også nattverd da. 1. påskedag blir møtet kl. 18,00. Menighets-musikken m/flere deltar i møtene.

 

Onsdag 19. april er Haakon Martinsen med oss igjen. Det blir bare det ene møtet i april denne gangen.

 

Søndag 23. april får vi besøk av Jarl Gabrielsen, og mange sangkrefter deltar den kvelden. Vi synger «Herrens pris» i sammen. Vi ser frem med glede og forventing.

 

Vidar Aronsen blir med oss den siste uken i april (onsdag 26. - søndag 30.). På onsdagsmøtet får vi også besøk fra India av pastor Nelson Varghese. Han har vært hos oss tidligere, og det var virkelig godt å høre vår bror. Vidar Aronsen som også er med i møtet, har vært i India mange ganger, så det passer fint. Det blir misjonsoffer både onsdag og søndag. Vi vil være med å spre Det Glade Budskap, Møtet på den søndagen blir kl. 11,00.

Tilbakeblikk

Møtene i mars har virkelig vært fest-samlinger. Arne Øystein Rambekk, Haakon Martinsen, Berit og Torbjørn Arnesen har talt i møtene. Det har vært stor nåde over våre venner som har vært med. Erling Walther besøkte oss søndag den 12. april hvor vi også hadde besøk av Glad Sang fra Vegårshei. Betania var nesten fullsatt, og en mektig atmosfære hvilte over møtet. Det var jubel og fryd. Haakon Martinsen er med oss i skrivende stund. Vår bror er på «hjemmebane» når han er her. Vi får gode tilbakemeldinger fra folk som besøker våre møter når det gjelder forkynnelsen. De er begeistret og takknemlig for «tonene» som de sier beriker dem. Vi takker Gud for det.

Solhaug bo- og omsorgssenter

Den første tirsdagen i hver mnd. kommer det noen fra Betania for å synge og vitne for dem som bor der. Det er Ernst Gundersen som leder det hele, og det er en trofast flokk som møter opp og gleder vår eldre venner. Gud signe dere og hjertelig takk for innsatsen.

Takk

Det er kommet et takkebrev fra Evangeliesenteret for gaven de fikk ved sitt besøk hos oss den 29. jan. Gaven var på 7.500,-. De opplever stadig at mennesker blir satt i frihet, så de er så takknemlige for alle som står med.

 

Ernst Gundersen takker for oppmerksomheten på sin 75-årsdag. Vår bror står på!