Mars

Misjon blant innvandrere

Mars mnd. blir en travel tid for vår bror Shervin. Vår bror skal til Alta og flere menigheter i Vestfold. Behovet for vår brors tjeneste er stor. De ser verdien av det å kunne få nå ut med evangeliet til vår nye misjonsmark. Vi takker for all støtte med midler og i bønn. Gud signe dere alle.

 

www.misjonblantinnvandrere.com

som har kontonummer 2801 11 84482

Internasjonale møter

Lørdag den 4. februar var vi igjen samlet til Internasjonalt møte. Det var fint å se nye ansikter også denne gangen. Mye fin og herlig sang, gildt at det nå er dannet en sanggruppe fra Kongo også. Shervin talte i møtet, og det var fint å se behovet for forbønn som er i de møtene. Lørdag den 4. mars samles vi igjen til Internasjonalt møte. Denne gangen får vi besøk av Roy Sveinungsen som skal synge og vitne i sammen med flere. Også denne gang blir det bevertning. Vi samles i glede og med forventing.

Predikantbesøk og møter

Haakon Martinsen blir med oss i en del møter nå i mars - noe vi gleder oss til. Han trenger ikke noe nærmere presentasjon, han er på "hjemmebane" når han er i Betania. Han blir med oss i på følgende dager: Onsdager 1. mars - 8. mars. I uke 12 er han med oss hele uken, og i tillegg onsdag 28. mars.

 

Erling Walther blir med oss søndag 12. mars. Vår bror har virkelig fått en god inngang blant oss. I det møtet får vi også besøk av Glad Sang fra Vegårshei. Våre venner synger friskt og godt, så de bærer sitt navn med rette. Vi gleder oss. Det blir også bevertning etter møtet.

 

Anne Berit og Torbjørn Arnesen besøker oss fra onsdag 15. - 19. mars. De blir da med oss hele uken. Det blir Hyggetreff

fredag 17. mars, og våre venner blir med oss der. Vi opplever at det er alltid godt å ha besøk av dem.

 

Lørdag 1. april blir det Internasjonalt møte. Les omtale.

 

Søndag 2. april taler Shervin Ebrahimian og våre venner Jon Erling Henriksen og hans sønn og svigerdatter Ina og Jørgen synger og vitner. Jon Erling Henriksen er forstander i Bryne pinsemenighet, og er også sentral i arbeidet for pinsevennenes arbeid i Israel. Han skal tale og synge på det internasjonale møtet på lørdag 1. april og blir også med oss på søndag kveld. Vi gleder oss.

Tilbakeblikk

Vi ser tilbake på februar med takk i våre hjerter. Men først den siste søndag i jan. den 29. hadde vi besøk av Torbjørn Arnesen, Anne Lise Gulbrandsen og venner fra Evangeliesenteret. Å hvilket møte! Det var så frydefullt å være til stede der. Å så mektig Gud vi har!

 

I februar har Haakon Martinsen vært med i to onsdags-møter. Det har vært gledelig å se så mye folk på onsdagsmøtene. Vi er glade for besøkene til vår bror.

 

Arne Øystein Rambekk var med oss søndag 5. feb., og Erling Walther den 12. februar. Herlig og fin og frisk undervisende forkynnelse. Møtet søndag den 12. varte i 2½ time, men ingen ville gå - herlig.

 

Frank Hansen talte i søndagsmøtet den 19. febr. Han er grundig i sin forkynnelse.

 

I skrivende stund har vi besøk av Tore Kristiansen, og vi gleder oss til møtene.

Nytt fra Ukraina

Nå lukter det vår hos oss etter en kald og snørik vinter. Det er bare plussgrader og sol nå. Ellers er det ikke så mye optimisme øst i Ukraina. Skyting pågår hele tiden, og det er vanskelig med strøm og få tak i mat. I menigheten går det veldig bra, og mange søker til møtene Så i krisetider søker folk kirkene, og vi er glade for at vi har et godt budskap å forkynne. Vær med å be for oss og alle de fine ungdommene som søker til møtene. Ønsker du å støtte misjonen i Ukraina, kan den gis på menighetens bankkonto eller i kollekten i konvolutt merket Ukraina.

Hjemlov

Vår kjære bror Freddy Larsen fikk hjemlov natt til søndag den 5. febr. Vår bror ville ha blitt 82 år den 12. febr. Freddy var av de «stille i landet». Han var en fredens mann. Det hvilte noe fredfylt og godt over vår bror. Vår bror var veldig oppdatert på det profetiske ord. Freddy har ikke gått bort, han har gått hjem. Som menighet vil takke Gud for Freddy og lyse fred over hans minne.

Årsmøte 5. april

I år kommer årsmøte 3 uker senere enn som vi pleier. Det er ikke noen spesiell årsak til det. Møtet begynner kl. 19,00. Saksliste vil i god tid bli lagt frem i menigheten.