Desember

Misjon blant innvandrere

I november har Shervin besøkt menig-heter i Larvik, Frikstad bedehus, og han har vært en hel uke i Alta. I desember skal han til Oslo og Lillesand. Første halvår for 2018 er fullbooket, så det er mange som ønsker å få besøk av vår bror. Vi vil huske Shervin og Daiga i våre bønner. Vi takker Gud for at vi har dem iblant oss. Som menighet er vi veldig delaktige i tjenesten som Shervin står i, og det er vi glade for.

 

www.misjonblantinnvandrere.com

som har kontonummer 2801 11 84482

Internasjonale møter

Pernille og Jørn Strand og EFA-senter-musikk var med på vårt internasjonale møte lørdag 4. nov. Å hvilket møte, Å hvilken forkynnelse vi fikk lytte til. Dette var rikt. Herlig å høre våre venner synge. Det var løfterikt, og møtet var veldig godt besøkt. Det var mange som fikk en berøring og søkte frem til forbønn. Lørdag den 2. des. er det igjen internasjonalt møte. Denne gang får vi besøk av Jon Erling Henriksen og hans svigerdatter Ina og sønn Jørgen. De har gledet oss med besøk tidligere, og vi ser frem med forventning.

Predikantbesøk og møter

Lørdag 2. des. er det Internasjonalt møte. Våre venner Jon Erling Henriksen og hans svigerdatter og sønn Ina og Jørgen blir

med både på lørdag og i møtet kl. 17,00 på søndag. Dette ser vi frem til. På vårt Internasjonale møte på lørdag er det også flere som vil delta med sang.

 

Arne Øystein Rambekk taler hos oss søndag den 10. des. kl. 11,00. Flere deltar med sang.

 

Søndag 17. des. taler vår egen Shervin Ebrahimian, og Sanggruppa blir med. Det blir også Nattverd den dagen. Månedsoffer for desember samles inn. Dette møtet er også kl. 11,00.

 

Som dere ser av møtekalenderen så blir det ikke onsdagsmøter i desember. Men bønnemøtene på tirsdagene og torsdagene vil holde på i nesten hele desember.

 

Møtetider i desember:

Det blir et kveldsmøte som begynner kl. 17,00 og det blir to

søndagsmøter som begynner kl. 11,00.

 

Julens møter:

Juleaften blir i år på en søndag, og vi begynner møtet kl. 15,00. Også i år vil det bli rikt med sangkrefter som deltar. Øystein Åsen blir med. Så vi ønsker derfor alle hjertelig velkommen - ja hele familien til en hyggelig og rik stund på Betania.

 

2. juledag (tirsdag 26. des.) begynner møtet kl. 11,00. Erling Walther taler og Menighetsmusikken synger.

Tilbakeblikk

Når vi stanser litt opp og ser tilbake på virksomheten i nov., så renner gledes tårer i strie strømmer, og vi fylles med et stort takk og lov. I den første uken i nov. hadde vi den glede a ha besøk av Gordon Tobiassen. På søndagsmøtet fikk vi også besøk av Unni Bakken og Frank Meland m/team. Jørn Strand med sitt musikkteam var med på det internasjonale møtet lørdag den 4. nov. Møtene denne helgen var «mettet» av Guds herlighet på en spesiell måte. Det var veldig mye folk på møtene. Onsdag den 8. hadde vi besøk av Tor Rødseth som sang og vitnet. Det var virkelig et løfterikt bekjentskap. Else M. og Erling Walther var med oss møtene 8. og 12. nov. Det er alltid rikt å få besøk av dem. I søndagsmøtet 12. nov. fikk vi også innslag fra misjonsreisen til Tyrkia som Shervin og Roald var på. Tilbakemeldingene her var gledelig på alle måter, noe som var svært oppmuntrende. Vi kjente alle at det var en berikende kveld. Ali og Mehrab m/familie kom oss enda nærmere, og mange tårer rant den kvelden. Søndag 19. nov. hadde vi den glede å ha besøk av søsknene Meland. Hvilken herlig kveld. I skrivende stund er Tore Kristiansen med oss. Søndag 25.nov. er Evangelieteamet på plass med sine friske sanger og vitnesbyrd.

Hjertelig takk

Vi takker så hjertelig for misjonsgaven på kr. 6300,- som vi fikk ved Gudveig Olsens begravelse.

 

En hjertelig takk til Arild Johansen også, som har fornyet inngangspartiet til møtesalen med nye malingsstrøk – det gledet oss.

Vipps nr. 126981

Vipps fungerer greit, og gaver til menigheten kan gis fra hvor du enn er og på hvilket som helst tidspunkt.

Nødhjelp

Det er gledelig å se nødhjelpen til vår kjære Lutandas familie i Kongo holdes oppe. Gud velsigne dere alle som er med her. Minner om misjonskontonummeret til nødhjelpen som er 2801 48 21823. På nyåret vil vi også satse på misjonen i Tyrkia. Det kommer opp på vårt menighetsmøte 29. nov.