Desember

Misjon blant innvandrere

Oktober og november måned har virkelig vært en travel tid for vår bror Shervin. Han har vært i Finnmark i over to helger. To ganger har han besøkt forsamlinger på Langevåg som er utenfor Ålesund. Likeså har han talt på et friluftsmøte i Arendal i forbindelse med markering av de forfulgte kristne over hele verden. Det ble også markert med et stort fakkeltog i byen vår. Han har også deltatt hos våre venner på Jomås.

 

www.misjonblantinnvandrere.com

som har kontonummer 2801 11 84482

Internasjonale møter

Vårt internasjonale møte den 3.nov. var virkelig en fin samling og godt besøkt. Herlig sang av Camilla Gamst fra Brasil og Kongokoret vårt. Anne Lise Gulbrandsens appell i møtet var klar og tydelig. Lørdag den 1. des. er vi igjen samlet, og denne gang får vi besøk Jon Erling Henriksen. Han er kjent fra tidligere besøk, og vi gleder oss. Også denne gang blir Kongokoret vårt med i sammen med flere. Det blir bevertning som vanlig.

Predikantbesøk og møter

Lørdag 1. des. blir det igjen Inter-nasjonalt Møte. Denne gang får vi besøk av Jon Erling Henriksen som har vært med oss flere ganger tidligere. Han blir også med oss i søndagsmøtet 2. des. som begynner kl. 17,00. Etter søndagsmøtet blir det «litt» markering av Roalds 75 årsdag med god kakeservering.

 

Søndag 9. des. begynner møtet kl. 11,00. Vi har den glede å ha Olav Dahl som forkynner den dagen. Sanggruppa er med, og det blir nattverd. Vår bror besøker oss på nyåret i flere møter.

 

Søndag 16. des. har vi den glede igjen å få besøk av Arne Øystein Rambekk. Også det møtet blir kl. 11,00. Menighets-musikken blir med.

 

Søndag 23. des. (lille juleaften) taler Gordon Tobiassen. Han blir

også med oss i uke 2 på nyåret. Det er en stund siden vår bror har vært hos oss. Så vi ser frem til besøket.

 

Juleaften - samling for hele familien som begynner kl. 15,30

Flere sangkrefter blir med, og det arbeides med et rikt program, så her er alle hjertelig velkomne.

 

Søndag 30. jan. taler vår egen Shervin Ebrahimian i møtet. Flere sangkrefter deltar.

Tilbakeblikk

Den første søndagen i november hadde vi besøk av GladSang fra Vegårshei, og vår egen Shervin talte. Det var virkelig en rik samling og mye folk.

 

Tore Kristiansen var med oss onsdag 7. og søndag 11. nov. Vi fikk lytte til friske toner i sang og forkynnelse.

 

Onsdag 14. nov. hadde vi besøk av Roy Arneberg som sang og talte. I det møtet fikk vi også en hilsen fra Yvonne Brown som var her på en kort visitt. Det var godt å se og høre henne igjen. Møtet var veldig godt besøkt til å være en ukedag, og det var en berikelse å være til stede.

 

Søndag 18. nov. hadde vi den gleden å ha besøk av Evangelieteamet i sammen med Torbjørn Arnesen. Å hvilket møte, herlig å oppleve Guds nærvær.

 

Onsdag 21. nov. var igjen vår bror med oss. Denne gang var også hans fru Anne Berit med. Vår venner har en god inngang hos oss.

 

Arne Øystein Rambekk var med oss søndag 25. nov. Det er alltid en berikelse å lytte til vår brors forkynnelse igjennom ord og toner.

Bønnesamlingene

Herlig å oppleve de rike bønnesamlingene som er i menigheten. Vi håper og tror at dette vil forsette i 2019. Bønneveien er åpen for alle, så kan vi alle være med. Løftet gjelder enn i dag - Den som ber, han får. Vi opplever at møtene og bønne-samlingene er samlinger som er til lege-dom for oss alle - Gud være lovet!

Hjemlov

Vår kjære Gulla Blom Bakke sovnet fredfylt inn i troen på sin Frelser og Herre 86 år gammel på Solhaug bo og omsorgs-senter. Vi kan si at hun døde gammel og mett av dage. Hun lengtet til de evige boliger. Vi lyser fred over hennes minne.

Vipps nr. 126981

Vipps fungerer greit, og gaver til menigheten kan gis fra hvor du enn er og på hvilket som helst tidspunkt.