Mars

Misjon blant innvandrere

Vår kjære bror har i febr. og mars besøkt mange menigheter. Han har vært i Langevåg to ganger nå i vinter, og skal til Kråkstad, Lillesand, Alta og Måløy. Det meldes om rike samlinger hvor folk som før var muslimer kommer til tro på Jesus. Som menighet er vi glade for at vi får være med på dette. 

 

www.misjonblantinnvandrere.com

som har kontonummer 2801 11 84482

Internasjonale møter

NB! Minner spesielt om Internasjonalt møte lørdag 3. mars 16:00. Det blir rikt med sangkrefter. Se møtekalenderen.

Predikantbesøk og møter

Lørdag 3. mars er det igjen Internasjonalt møte. Og denne gang får vi også besøk av sanggruppa fra Kr. sand. Likeså Kongokoret vårt som sammen med flere vil glede oss med sin sang. Daiga leder og synger, og Shervin taler. Som vanlig blir det enkel bevertning.

 

Søndag 4. mars er møtet kl. 11,00. Vår kjære Shervin Ebrahimian taler, og flere sangkrefter blir med. Vi skal ønske nye velkommen.

 

Else Marie og Erling Walther synger og taler i møtene onsdag 7. og søndag 11. mars. Sanggruppa blir med i det møtet.

 

Menighetens årsmøte er onsdag 14. mars, og begynner kl. 19,00. Flere viktige ting fremmes. Regnskap og rapporter for året 2017 legges frem.

 

Tore Kristiansen taler i søndagsmøtet 18. mars kl. 11,00. Menighetsmusikken blir med.

 

Arne Øystein Rambekk taler palmesøndag 25. mars kl. 18,00.Kongokoret Levende Vann synger. Det er også dagen for offer til Tyrkiamisjonen og menighetens månedsoffer. Som dere ser, så er flere av søndagsmøtene i mars kl. 11,00.

 

Påskens møter

Det blir møte langfredag kl. 11,00 med nattverd. Shervin taler og flere deltar med sang.

 

Første påskedag søndag 1. april kl. 18,00 taler og synger Tore Kristiansen.

Tilbakeblikk

Lørdag 3. febr. var det Internasjonalt møte. Selv om vi ikke var så veldig mange, kjente vi Guds underfulle nærhet. Anne Lise Guldbrandsen talte, og det var rikt med sangkrefter som deltok. Herlig å høre Kongo-koret Levende Vann synge og vitne. Søndag 28. jan. og 4. febr. var Arne Øystein Rambekk igjen med oss. I jan. hadde han også med seg en tidligere misjonær med, som gledet oss med sin hilsen og sang. Vi fikk også lytte til herlig duettsang av våre brødre. I Søndagsmøtet 11. febr. talte Gordon Tobiassen hos oss. Vi fikk lytte til en rik forkynnelse, og det hvilte en herlig atmosfære over møtet. Det var et snøvær uten like den kvelden, men det var allikevel godt med folk. Vår bror kommer igjen i mai i sammen med Sangbrødrene fra Greåker. Anne Berit og Torbjørn Arnesen sang og talte på onsdag 14. og søndag 18. febr. Det var virkelig godt å høre våre venner, herlig forkynnelse og sang. Kongo-koret var med oss i møtet på søndag. Det er så berikende å høre og se dem. Vi fikk også hjelp på trekkspill og gitar fra brødre i Evangelieteamet, så sangen lød som et mektig brus.

Tyrkiamisjonen

Gledelige nyheter som skjer med vår kjære bror Mehrab og hans familie. De står på og får stadig kontakt med nye frelsessøkende mennesker. De sier det er «tøft» der, og ikke minst det å være iraner i Tyrkia. For det gis lite muligheter for jobber, og alt er blitt mye dyrere. Derfor er det godt og viktig at vi står med her i bønn og med våre midler, slik at vi er med å fremmer Herrens sak i Tyrkia. Vi du være med din gave kan du sende det på menighetens konto: 2800 62 43705 merk TYRKIA.

Bønnemøtene

Herlig å se og oppleve atmosfæren som hviler over bønnesamlingene. I bønne-samlingen på tirsdag formiddag har det virkelig vært en trofast flokk hver gang, og vi har virkelig opplevd Guds nærvær i møtene. Det er plass til flere, så kom og vær med. Løftet gjelder enn i dag - Den som ber han får.

Vipps

Vi minner om menighetens Vippsnummer: 126981

Nødhjelp - Lutandas familie

Det er gledelig å se at vennene står med her. Vi minner om misjonskonto 2801 48 21823 som du kan sende din gave til.