Oktober

Misjon blant innvandrere

Vår bror Shervin er stadig på farten, og i september har han vært på flere steder i Vestfold. Som vi har nevnt tidligere er vi takknemlig for den åpningen vår bror har fått rundt om i landet vårt. I oktober reiser han til Alta igjen, og blir der over en uke da det er flere steder som han skal besøk i nord. Vi husker ham i våre bønner og med våre midler. 

 

www.misjonblantinnvandrere.com

som har kontonummer 2801 11 84482

Internasjonale møter

Lørdag 1. sept. var vi samlet til det første internasjonale møtet etter ferien. Vi hadde den glede å ha besøk av pastor Nelson Vargese fra India, som ble herlig tolket av Ina Gutu. Flere deltok med sang.

 

Lørdag den 6. okt. er det nytt møte, og denne gang får vi besøk av en Amin, en ung broder fra Iran som bor i Lyngdal. Han blir også med på bibelgruppa på fredag den 5. okt. Morten Haugland vil også være med i sammen med Daiga og Shervin. Som vanlig blir det rikt med sangkrefter og bevertning. 

Predikantbesøk og møter

Lørdag den 6. er det igjen Internasjonalt Møte. Vi får besøk av en iransk broder og Morten Haugland i sammen med Daiga og Shervin. Kongokoret er igjen på plass i sammen med flere - Bevertning.

 

På søndag 7. okt. blir det møte kl. 11,00, og vår egen Shervin taler. Sanggruppa deltar, og det blir Nattverd.

 

Anne Berit og Torbjørn Arnesen blir med oss i onsdagsmøtet den 10. og søndagsmøtet 14. okt. Vi gleder oss til å høre frisk sang og forkynnelse.

 

Tore Kristiansen som er "hjemme her" besøker oss i onsdagsmøtet den 17. og søndagsmøtet 21. okt. Menighets-musikken deltar.

 

Onsdag den 24. okt. får vi igjen besøk av vår bror Roy Arneberg som synger og taler.

 

Arne Øystein Rambekk blir med oss i søndags kveldsmøtet den 28. okt. Vår bror er på "hjemmebane" her hos oss. Mnd. offer dag - Menighetsmusikken.

 

Onsdag den 31. får vi besøk av vår kjære bror Tor Rødseth. han har vært her tidligere i et møte, og vil være med å synge og vitne.

Tilbakeblikk

Det har vært fine samlinger i den første høstmåneden, september. Søndag den 2. sept. hadde vi den glede å ha dåp igjen med et fullsatt Betania. Vi hadde besøk fra India av pastor Nelson Vargese, tolket av Ina Gutu. Vi fikk virkelig lytte til en rik forkynnelse av Guds Ord. Det var under-fullt. I uke to i sept. hadde vi besøk av Anne Berit og Torbjørn Arnesen. Anne Berit er med og løfter med sin sang, og det var virkelig stor nåde over vår brors forkynnelse. Søndag den 16. sept. talte vår egen Shervin, og det var trosstyrkende. Vi hadde også sangbesøk av Aina Kvelland Knutsen fra Froland. I sammen med sanggruppa vår bidro de til at vi kjente Guds nærvær mektig til stede. Det var berikende å være tilstede. Onsdagsmøtet den 19. sept. med vår bror Roy Arneberg var et "sterkt" møte med utrolig mye folk til å være en ukekveld. Det var rikt å være tilstede. Søndag 23. sept. hadde vi den glede å ha besøk av Arne Ø. Rambekk og Grenlandskoret. Det er andre gang de besøker oss - og hvilke festmøte det ble. Guds nærvær var merkbart, og det var frydefullt å være i Betania denne dagen.

Arendalsuka

Under arendalsuka tok flere menigheter i byen ansvar for å dele ut bibler, ny-testamenter, bøker og hefter om veien til frelse, samtidig som kaffe og vafler ble servert. Betania var med her. Det var Norsk Gideon som gav biblene og ny-testamentene, og de var også med på å dele dem ut. Over 1300 stk (ja du leser riktig) ble delt ut, og på flere språk, herlig!

 

Så det var mange som var innom gateteltet som Filadelfia stilte til bruk i de dagene. Guds ord vender ikke tomt tilbake. Det kommer en høst av det som såes.

Lutanda

Vår kjære bror ble en uke lenger i Burundi, da han holder på med et oppdrag samtidig med å besøke familien. Mange har spurt etter ham, for han er blant de trofaste. På menighetsmøtet fikk vi en hilsen og bilder via Instagram. Han er vel kanskje hjemme når dette bladet deles ut.

Menighetsmøte

Den 12. sept hadde vi den glede å vise en økonomisk oversikt over de første 8 mnd. i år. Innkomne midler viste en økning når det gjaldt menighetskassen og misjonen, noe vi er dypt takknemlige for.

 

Det viser seg at vi må nok gå til innkjøp av et nytt lydanlegg som er til glede for alle, og det koster i dag. Men når vi løfter i flokk som vi nå gjør, skal det lykkes. Takk til alle som viser ansvar og står med her.

Bønnetjenesten

Det er godt at vi har et løfte om at den som ber, han får. Vi vil derfor minne hverandre på å be for våre venner som er plaget med sykdom og lidelser. Vi vil også huske på å be for våre bønnebarn, om vekkelse, for vår by og for vårt land. Ingen ting er umulig for vår Gud.

 

Det er godt å vite, takk og lov!

 

Hjertelig velkommen til Bønnesamlingene!