Februar

Misjon blant innvandrere

Når vi ser tilbake på året 2018, så har det vært et virksomt år for innvandremisjonen ved vår bror Shervin. Mange menigheter er blitt besøkt og inspirert, og arbeidet er blitt lagt til rette for å nå våre nye landsmenn med evangeliet. 2019 ligger foran oss, og etterspørselen etter besøk er veldig stor. Januar har derfor vært travel for vår bror. Han har vært i Sandefjord, Ulsteinvik, Drangedal og på Brubakken Evangelie-senter. Tenk så stort at vi får være med som menighet på denne måte.

 

www.misjonblantinnvandrere.com

som har kontonummer 2801 11 84482

Internasjonale møter

Lørdag den 5. jan. var det første internasjonale møtet på nyåret. Det var godt å høre vår kjære bror Morten Haugland som talte, og vi fikk lytte til herlige toner fra Simona og Kongokoret vårt. Møtet var godt besøkt, og gildt å se nye ansikter også denne gang. Lørdag 3. februar er det et nytt møte, og denne gang får vi besøk fra Bente fra Lyngdal som driver et godt internasjonalt arbeide i Filadelfia der. Hun har flere med seg. Denne gang har vi igjen den glede å få besøk av Camilla fra Brasil (svigerdatter til Reidar Gamst) og Peter fra Nigeria som synger spiller i sammen med vårt eget Kongokor Levende Vann. Vi gleder oss.

Predikantbesøk og møter

Lørdag 2. febr. er det igjen Internasjonalt møte med besøk av Bente fra Filadelfia Lyngdal som står i et rikt internasjonalt arbeide der. Hun har flere med seg. Likeledes får vi igjen besøk av vår kjære Camilla fra Brasil og Peter fra Nigeria som synger og spiller. Likeså vil vårt eget kjære Kongokor være med i sammen med flere.

Søndag 3. febr. kl. 17.00 får vi igjen besøk av Olav Dahl fra Kr.sand. Det er alltid godt å lytte til vår brors forkynnelse.

 

Onsdag 6. febr. har Menighetsmusikken øvelse, og skal synge på Blå Kors - Bjorbekk fredag 1. mars.

 

Arne Øystein Rambekk som er en trofast forkynner hos oss taler i søndagsmøtet den 10. febr. Vi er virkelig glade for kontakten vi har med vår bror.

 

Onsdag 13. og 27. februar er Roy Arne-berg med oss igjen.

 

Søndag 17. februar er møtet kl. 11,00. Det er vår egen kjære Shervin Ebrahimian som taler, og flere deltar med sang. Det blir nattverd den dagen.

 

Tore Kristiansen er med oss onsdag 20. og søndag 24. februar. Det er herlig å lytte til hans friske sang og forkynnelse.

Tilbakeblikk

Søndag den 30, desember hadde vi den glede å ha dåp igjen. Møtet var virkelig godt besøkt, og vår egen Shervin talte. Det var en mektig atmosfære som hvilte over møtet, og en herlig avslutning på året 2018. I går i dag til evig tid den samme Jesus er - det har vi virkelig fått oppleve i det nye året. Guds nærhet og herlighet har vært merkbart i samlingene. Under Gordon Tobiassen besøk denne gang i uke to, har det vært utrolig mye folk - det er gledelig. Tore Kristiansen friske sang og forkynnelse har vært berikende, likeledes vår kjære bror Roy Arneberg. Olav Dahl er hos oss når bladet deles ut.

Nødhjelp til Lutandas familie

I over et år har vi som menighet gitt hjelp til Lutandas familie i Kongo, nærmere bestemt syv barn, fra 3 til 17 år, slik at de får skolegang, mat og klær og en trygg oppvekst. De har mistet sine foreldre, og bor nå hos sine gamle besteforeldre som også er Lutandas foreldre. Det sendes ut et beløp hver måned, og vi får beskjed hver gang om at det kommer vel fram. Søstermisjonen gir en støtte til dette hver måned, og det er også blitt noen faste givere, noe vi veldig takknemlig for. Vi vil fortsatt minne om at vi trenger flere som er med her. Randi M. Karlsen er misjonskasserer, og kontonr. er 2801 48 21823 som du kan sende din gave til. Ellers kan du gi en gave når kollektene tas opp i møtene merket Kongo, eller gir det til Randi selv. Hun har en bok hvor det føres inn i med to underskrifter. Takk for alle som vil være med, Gud velsigne dere.

Møtetider

Som det leses av møtekalenderen, så forsetter møtene på søndagskveldene å begynne kl. 17,00. Til nå har det virket positivt. Av og til er møtet på søndagen kl. 11,00. Det averteres og opplyses om møtetidene.

Gledelig

Og hjertelig velkommen til Marlynn og Frode Aanonsen som ønske å ha Betania som sitt åndelige hjem.

Takker

Dorthea Simonsen som er den eldste i menigheten sender en takk for blomster-hilsen til jul. Hun hilser med "Herren er min hyrde". Hun blir 98 år i april.