Mai

Misjon blant innvandrere

Shervin er stadig på farten rundt det ganske land, blant annet i Langevåg ved Ålesund, i en iransk menighet i Oslo og i Drangedal.

 

www.misjonblantinnvandrere.com

som har kontonummer 2801 11 84482

Internasjonale møter

Lørdag 6. april var vi igjen samlet til Internasjonalt møte hvor Anne Lise Gulbrandsen og Vidar Aronsen var med. Vi fikk også lytte til frisk sang av gruppa fra Kongo med Lutanda i spissen. Daiga, Shervin og Kim var også med og sang. Det var virkelig en fin stund. I ettermøtet søkte mange frem til forbønn. Lørdag 4. mai er det et nytt internasjonalt møte. Daiga og Shervin og flere sangkrefter blir med. Vi gleder oss. Hjertelig velkommen.

Predikantbesøk og møter

Lørdag 4. mai er det igjen Internasjonalt Møte. Denne gang får vi lytte til våre «egne krefter» Morten, Shervin og Daiga. Kongokoret Levende Vann og flere vil glede oss med sang - bevertning.

 

Søndag 5. mai blir det møte kl. 11,00 med nattverd. Shervin Ebrahimian blir med, og flere vil synge og delta.

 

Arne Øystein Rambekk vil tale og synge i søndagsmøtet 14. mai som er kl. 18,00.

 

Søndag 19. mai blir det igjen møte kl. 11,00, og Gordon Tobiassen taler. Flere deltar med sang.

 

Onsdag 22. mai blir det viktig menighetsmøte. Les omtale om det på side.

 

Søndag 25. mai får vi besøk av Odd Bergum. Vår bror har vært forkynner og sanger igjennom mange år. Flere husker helt tilbake til da han var en av duoen Kjell og Odd. Vi gleder oss. Det er første gang han besøker oss. Vår egen Shervin blir også med i møtet. Misjons- og månedsoffer innsamles. Det blir enkel bevertning etter møtet.

 

Torsdag 30. mai er Kr. himmelfartsdag. Vi har møte kl. 19,00 hvor Tore Kristiansen taler og synger.

Tilbakeblikk

Vidar Aronsen har vært med i to helger. Det har vært godt, oppmuntrede og inspirerende å lytte til hva Gud gjør, særlig i Kina. Vår bror er nå fulltidsengasjert med bibelspredning i Østen. Onsdag 3. april hadde vi den glede å ha dåp igjen. Det var en ungdom på 20 år fra Eritrea som ønsket å la seg døpe - Herlig! Arne Øystein Rambekk var med på palmesøndag - og hvor godt det var! Langfredag hadde vi nattverd, og vår egen Shervin talte. Det var et mektig møte. 1. påskedag kveld var vi igjen samlet, og vi fikk lytte til frigjørende toner fra Tore Kristiansen. Det var liflig og frydefylt å oppleve Guds nærhet på en slik måte.

Viktig

Søndag 31. mars hadde vi et kort men viktig menighetsmøte etter det vanlige møtet hvor vi orienterte om det økonomiske tilskuddet fra stat og kommune for 2019. De har i år lagt helt om på rutinene for søknad om tilskudd. Likeledes er fristen for innsendelse blitt endret. Mange menigheter i vårt land har, der iblant oss i Betania ikke fått med seg endringene, og mister derved tilskuddet for 2019. Det er en stor sum vi nå går glipp av. Dette er en «miss» fra vår side, noe vi sterkt beklager og veldig lei oss for. Menigheten har en kassakreditt i dag på kr. 30.000,- som ikke vi har brukt på over 10 år. Det er snakk om å øke den til kr. 100.000,- hvis det er behov for det, men kun for et års tid. Menigheten tok imot orienteringen med overveldende forståelse, og alle som en gav til kjenne at dette skal går bra. Ja, det varmet oss langt inn i «hjerteroten». Det er underfullt å oppleve at en «slik ånd» råder i menigheten, og at alle vil være med å gi et ekstra løft. Vi har også opplevd å få en stor gave til menigheten rett før dette skjedde. Det er En som er med. På vårt menighetsmøte 22. mai vil saken bli tatt opp i «full bredde». Da har vi bedre oversikt på det hele. Så møt opp - takk.

Ekstra gave

Det er blitt fremmet forslag om å sende ekstra gave til menigheten i overnevnte forbindelse. Det vil være til stor hjelp.

 

Bruk menighetens bankkontonr.: 2800 62 43705

Merk med «Ekstra gave».

 

Gaven kan også gis i møtene med konvolutt hvis det er ønskelig.

 

Ellers kan gaven sendes på menighetens Vippsnummer: 126981

 

Så det er mange muligheter. Hjertelig takk til dere alle!

Hjertelig takk

Til alle som var med på vårdugnaden onsdag 10. april. 25 møtte opp og gjorde en strålende innsats. Takk til Randi og Laila som sørget for mat og drikke, «så ingen gikk ned i vekt» .

En takkehilsen

Dorthea Simonsen takker for blomsterhilsen og besøk fra menigheten på sin 98 års dag. Herren er min hyrde skriver hun.