Desember

Misjon blant innvandrere

www.misjonblantinnvandrere.com

som har kontonummer 2801 11 84482

Internasjonale møter

Det Internasjonale møtet i november var et rikt møte på alle måter. Bjørn Inge vitnet inspirert og godt. Det var også godt å høre på alle sangkreftene som deltok. Lørdag 5. desember kl. 16,00 er det igjen samling. Denne gang får vi besøk av Anne-Lise Gulbrandsen. Hun er godt kjent fra tidligere internasjonale møter. Også denne gangen blir det godt med sangkrefter som vil delta.

Predikantbesøk og møter

Lørdag 5. desember er det internasjonalt møte. Denne gangen får vi besøk av Anne-Lise Gulbrandsen. Likeledes blir det rikt med sangkrefter. Daiga og Shervin blir med, og det blir også noe å bite i. Vi gleder oss.

 

Berit og Arne Øystein Rambekk taler og synger i søndagsmøtet den 6. desember. Møtet blir kl. 18, 00. Vi er glade for at vi ofte får besøk av våre venner. De er til stor oppmuntring og velsignelse for oss alle. I 2021 vil de også glede oss med sine besøk i flere møter.

 

Shervin Ebrahimian vil tale i søndags-møtene 13. desember og 27. desember som er 3. juledag. Begge møtene er kl. 11,00. I søndagsmøtet den 13.desember blir det muligens dåp. Vårt kjære Julekor blir med og synger.

 

Gordon Tobiassen taler i søndagsmøtet 20. desember. Også det møtet begynner kl. 11,00. Det blir det siste før jul. Vår bror er på ”hjemmebane” hos oss. Vi gleder oss til samlingen.

 

Søndag 3. januar er det første møtet i 2021. Møtet begynner kl. 18,00. Det er Berit og Arne Øystein Rambekk som blir med i det møtet.

Tilbakeblikk

Når vi stanser og ser tilbake til november måned, kjenner vi en usigelig takk i våre hjerter for det som vi opplever av Guds nærhet i møtene.

 

Søndag den 1. nov. hadde vi den glede å ha dåp. Vår kjære nyfrelste Elida lot seg døpe. Å så herlig!

 

Berit og Arne Øystein Rambekk var med oss i de to første søndagene i november. Det er så rikt og trygt å sitte under hans talerstol. Sanggruppa var med søndag 8. nov. Å hvilken glede det var å høre dem!

 

Søndag den 15. nov. hadde vi den glede å ha besøk av Glenn Johnny Vaagsnes og venner fra Evangeliesenteret i vår by. Det var virkelig godt å lytte til våre venner, ikke minst vår kjære bror Glenn Johnny.

 

Søndag 22. nov. fikk vi besøk av Glasang fra Vegårshei - og hvilken glad sang! Vår egen Shervin talte. Det var underfullt å være til stede. Det ble tatt opp offer til ny varmepumpe. Ca kr. 25.000,- kom inn.

 

I skrivende stund er Charles Hansen fra ”Ordet og Israel” hos oss med møter i profetordets tegn. Vi gleder oss.

Internasjonal bibelgruppe

forsetter på Zoom, og vi får stadig nye som blir med. Blant andre har niesen til Mehdi fra Iran vært med. Hun har tatt imot Jesus. Nå er hennes bror interessert, og vil være med - takk og lov! Ellers er det gledelig at flere som døpte seg hos oss for 5 år siden nå er blitt med på Zoom. De er bevart for Herren – Herlig!

Den nye varmepumpa

er nå montert og satt i gang, noe som er gledelig og nødvendig. Likeledes er det også montert ny varmepumpe i gangen. Så nå er vi godt utrustet til å møte vinterens kuldegrader. De totale kostnadene har vi ennå ikke fått oversikt over, så det får vi komme tilbake til. Ønsker du å være med her, så kan du gi din gave i kollekten, på vipps eller direkte til menighetens kontonummer som er 2800 62 43705

Hjertelig takk!

Nystemt piano

Pianoet i møtesalen er nå stemt, til glede for oss alle. Vi måtte helt til Risør for å få en som kunne gjøre jobben. Vår kjære bror Arnold Johansen som har stemt pianoet gratis for oss i mange år er syk. Våre tanker går til vår bror, og vi er dypt takknemlig for det han har gjort for oss igjennom mange år.