Desember

Misjon blant innvandrere

Vår kjære bror er stadig på farten og besøker menigheter. I nov. har han vært i Notodden, Kr.sand og Åmli. Nå i desember blir det en ny tur til Åmli og Kvinesdal, foruten at han taler i noen møter i Betania.

 

Hver måned sendes det en misjonsgave til Mehrab og hans kone på kr. 4.000,- som driver møte/misjon i Hellas. Beløpet sendes fra denne misjonskontoen av det Shervin får inn. Shervin har fått lagt det på sitt hjerte. Men vi føler at menigheten bør være med her og kjenne misjonsgleden. Vi oppfordrer da til å sende inn din gave til misjonskontoen til Innvandremisjonen 2801 11 84482.

 

www.misjonblantinnvandrere.com

som har kontonummer 2801 11 84482

Internasjonale møter

Lørdag 4. des. er det på nytt Internasjonalt møte - det siste i  2021. Denne gang får vi besøk av Brubakken Evangeliesenter i Drangedal. Her kommer de «mann-sterke», og skal synge og vitne. Vi gleder oss storlig. Her er alle velkomne til å være med. Det blir også tatt opp offer til dette arbeidet som de står i. Det blir servering etter møtet med pølser, kake, kaffe og brus. Daiga og Shervin leder det hele. Vi sier: Vel møtt i Jesu navn!

Predikantbesøk og møter

NB! Søndag 5. des. er møtet kl. 18,00. Resten av møtene i desember blir kl. 11,00.

 

Lørdag 4. des. er det igjen internasjonalt møte. Denne gang får vi besøk av Brubakken Evangeliesenter fra Drange-dal som synger og vitner friskt og herlig. Det gleder vi oss til. Møtet er kl. 16,00.

 

På søndag den 5. des. kl. 18,00 får vi igjen besøk av våre kjære venner Berit og Arne Øystein Rambekk som synger og taler.

 

Vidar Aronsen besøker oss søndag 12. des. Møtet blir da kl. 11,00. Sanggruppa blir med den dagen og synger herlige sanger om Julens budskap. Det er alltid så godt å høre dem.

 

Søndag 19. des. får vi besøk av vår kjære bror Gordon Tobiassen, og møtet er kl. 11,00. Sangkrefter deltar i møtet. Misjons og månedsoffer for desember opptas.

 

Årets siste møte blir søndag 26. des. som er 2. juledag og er kl. 11,00. Vår egen Shervin Ebrahimian taler, og det blir barnevelsignelse - gledelig! Sangkrefter deltar.

 

Året 2022 begynner med møte søndag 2. januar kl. 11,00, og Gordon Tobiassen taler.

Tilbakeblikk

Onsdag 27. okt. var møtet i Profetordets tegn. Vår egen Shervin Ebrahimian talte om EU, Babylon og Islam. Vi opplevde det hvilte en «profetisk ånd» over møtet, og vi har fått mange fine tilbakemeldinger. Flere av de møtebesøkende var i Betania for første gang - Gledelig!

Lørdag 6. nov. var det internasjonalt møte. Denne gang var det virkelig godt besøkt. Det var 2 som ble barnevelsignet, og det var herlig å se så mye barn som var tilstede.

I søndags kveldsmøtet den 7. nov. hadde vi besøk av Betania Singers fra Kr.sand, og Olav Dahl talte. Det var virkelig oppløftende å høre våre venner fra Kr.sand.

Anne Berit og Torbjørn Arnesen besøkte oss onsdag 10. og søndag 14. nov. - et friskt besøk.

Søndag 21. nov. var våre venner Berit og Arne Øystein Rambekk på plass. Guds Ånd hvilte over møtet og stadfestet sitt nærvær med flere budskap i tunger/tydning. Sanggruppa deltok i møtet med sine herlig sanger. Å - det var virkelig godt å være samlet.

Onsdag 24. nov. var Gordon Tobiassen hos oss. Vi hadde den glede å ha dåp i det møtet. Herlig, for det er en stund siden nå.

Bønnemøtene

Desember måned er for noen en veldig travel tid. Men tross det har vi valgt å ha bønnesamlinger på tirsdag kl. 11,00 og torsdag kl. 19,00 i nesten hele måneden. Du er hjertelig velkommen. Det er godt å vite at Gud hører bønner i dag som før.