Desember

Misjon blant innvandrere

I november har Shervin besøkt menig-heter og venneflokker i Lillesand, på Neslandsvatn og i Langevåg. I desember skal han til Åmli, Oslo, Neslandsvatn og Kristiansand. Han har også talt i flere møter her i Betania, så han står på. Som menighet er vi glade for den «åpne dør» og tillit vår bror har. Vi får gode tilbakemeldinger, noe vi takker Gud for.

 

www.misjonblantinnvandrere.com

som har kontonummer 2801 11 84482

Predikantbesøk og møter

Søndag 3. des. samles vi kl. 17:00. Det blir litt markering av at Roald som fyller 80 år. Her er alle velkommen. Det blir en samling med sang, hilsninger og Shervin taler. Vi koser oss med kaffe og gode kaker.

 

Søndag 10. des. kl. 17:00 har vi igjen den gleden å få besøk av Hanne og Vidar Brautaset. Det blir rikt med sang og forkynnelse. Det nærmer seg jul, og Betania Sangruppe bringer julens budskap i herlige toner.

 

Søndag 17. desember kl. 11:00 får vi igjen besøk av Gordon Tobiassen. Vi gleder oss, og sangkrefter vil delta i møtet.

 

Vår egen kjære Shervin taler i møtet 2. juledag kl. 11:00. Søndag 7. jan. kl. 11:00 blir det første møtet i 2024. Shervin Ebrahimian taler - Nattverd.

Tilbakeblikk

Søndag 5. nov. var det virkelig en glede å være samlet i Betania. Vi hadde et mektig profetisk møte hvor Gordon Tobiassen talte og underviste om det som nå skjer i Midtøsten. Mye folk var samlet, og det hvilte en mektig atmosfære av Guds nærhet over møtet.

 

I søndagsmøtet 12. nov. talte Olav Dahl. Det er alltid godt å lytte til vår brors forkynnelse. Betania sanggruppe var med i møtet - herlig å høre dem.

 

Når Betania-Nytt deles ut er Tore Kristiansen med oss i søndagsmøtet 26. nov. Det er lenge siden vi hadde besøk av vår bror. Tross sin høye alder står han fortsatt på.

Noe å bite i etter søndags-møtene

I en måneds tid har vi hatt servering av kaffe, kaker, kjeks og noe godt til barna. Det har virkelig «truffet». Folk har stanset igjen og pratet og samtalt med hverandre. Tilbakemeldingene er bare positive til dette lille tiltaket - gledelig!

Nødhjelp til Lutandas familie

Vi minner om konto 2801 48 21823 som du kan sende din gave til. Pengene går til skolegang for barna. Det er Randi M. Karlsen som er misjonskasserer. Gud signe dere til å være med!