September

Misjon blant innvandrere

Sommeren er nå over, og høsten kommer oss i møte. Shervin skal blant annet til Neslandsvatn, Rognan og Langevåg i den nærmeste tid. Vår bror opplever en åpen dør, noe vi som menighet er glad for. Vi vil fortsatt huske ham i våre bønner og minner om kontonummeret.

 

www.misjonblantinnvandrere.com

som har kontonummer 2801 11 84482

Predikantbesøk og møter

Lørdag den 2. sept. er det Internasjonalt møte igjen. Se møtekalenderen på side 3.

 

Shervin Ebrahimian taler i formiddagsmøtet den 3. sept. Det blir nattverd, sang og vitnesbyrd.

 

Olav Dahl blir med oss søndagene 10. og 17. sept. Søndag den 10. sept. får vi også besøk av familien Sveinungsen som synger og vitner. Vi gleder oss, og ser frem med forventing.

 

Søndag 24. sept. kl. 18:00 får vi besøk av Glenn Johnny Vaagsnes og venner fra evangeliesenterets arbeid i Arendal og Grimstad. Det blir tatt opp offer til arbeidet som våre venner står i.

Tilbakeblikk

Arne Øystein Rambekk, Vidar Aronsen og vår Shervin har talt i møtene i sommer. Shervin har talt fire søndager etter hverandre. Så han har virkelig stått på. Det har vært rikt og godt å lytte til forkynnelsen fra vår bror. Vi takker Gud for at vi har han iblant oss.

Hjertelig takk

Jeg vil igjennom Betania-Nytt takke så hjertelig for all forbønn og omsorg for meg og min familie i den «tøffe» tiden som jeg har vært syk. Det har vært litt av en påkjenning, men samtidig har jeg opplevd at det vi tror på, det holder igjennom alt. Takk og lov!

 

Vi ser også verdien av å ha en menighet som omslutter oss i bønn og omsorg, så tusen takk til dere alle. Jeg kjenner at jeg får styrke dag for dag.

 

Roald

Nødhjelp til Lutandas familie

Vi minner om konto 2801 48 21823 som du kan sende din gave til. Pengene går til skolegang for barna. Det er Randi M. Karlsen som er misjonskasserer. Gud signe dere til å være med!