Februar

Misjon blant innvandrere

I januar har Shervin også vært veldig aktiv når det gjelder møtevirksomhet. Han har hatt flere møter her i menigheten, og han har også vært i Tromsdalen, Geithus og i Drangedal. I februar skal han til Langevåg, Larvik, Åmli, foruten at han skal være med på flere møter i Betania. Når vi ser tilbake på tjenesten vår bror har, og hvorledes det har åpnet seg, må vi si et takk og lov, også for at vi som menighet er en del av det. Det har vært, og er en Guds velsignelse som hviler over tjenesten, ved å få være med på å nå så mange forskjellige folkegrupper. Fortsatt vil vi være med å løfte det frem i våre bønner. Herre frels, Herre la det lykkes.

 

www.misjonblantinnvandrere.com

som har kontonummer 2801 11 84482

Internasjonale møter

Lørdag 4. febr. kl. 16:00 samles vi igjen til Internasjonalt møte. Denne gang kommer våre venner fra Brubakken Evangeliesenter og blir med oss. Det er alltid så godt å lytte til deres sanger og vitnesbyrd. Daiga, Shervin og flere andre blir med. Det er også fint med den sosiale samlingen vi har etter møtet hvor det er litt bevertning. Husk at alle er hjertelig velkomne.

Predikantbesøk og møter

Lørdag   4. febr. er det Internasjonalt Møte. Denne gang får vi besøk av Brubakken Evangeliesenter som vil synge og vitne. Daiga & Shervin m/flere blir med, og det blir noe «å bite i».

 

Søndag 5. febr. er det møte kl.11:00. Shervin Ebrahimian taler, og det er Nattverd.

 

Tirsdag 7. febr. kl. 19:00 er det Søstermisjonen ledet av Turid Andersen - den første i år.

 

Søndag 12. febr. får vi besøka av Olav Dahl. Den kjente familien Sveinungsen blir også med og synger og vitner. Møtet begynner kl. 18:00. Etter møtet blir det enkel servering. Alle er hjertelig velkomne.

 

Onsdag 15. febr. kl. 19:00 samles vi igjen til bibel, bønn og samtale hvor Shervin leder og underviser.

 

Berit og Arne Øystein Rambekk som er «husvarme» hos oss blir med oss søndag den 19. febr. kl. 18:00.

 

Søndag 26. febr. er Olav Dahl med oss igjen. Møtet er kl. 18.00, og det blir misjons og månedsoffer den dagen.

 

Søndag 5. mars kl. 17:00 blir møtet avertert som et sangmøte. Vi får besøk av våre venner Hanne og Vidar Brautaset. Det blir kaffeservering med kaker etter møtet, hvor alle er velkomne.

Tilbakeblikk

Søndag 1. nyttårsdag startet vi opp med en «festsamling» i ordets rette betydning. Vi fikk lytte til en kort men fyldig oppmuntring av Shervin og mange friske sanginnslag. Barna var med, og vi koste oss rundt kaffebordet. Det var gledelig at så mange var med oss den dagen.

 

Gordon Tobiassen var med oss de to første søndagene i januar. Kveldsmøtet 15. jan. var virkelig godt besøkt. Det var mektig å lytte til forkynnelsen disse søndagsmøtene med vår kjære bror. Søndag 22. kl. 17:00 var Olav Dahl hos oss. Det er alltid «matnyttig» å lytte til hans forkynnelse. Søndag 29. jan. er vår egen Shervin på plass igjen.

Ord som gjør oss takknemlige

Hvilken venn vi har i Jesus 

Alt han vet og alt formår, 

Tyngste byrde han oss letter 

Når i bønn til han vi går 

Akk, men titt vår fred forstyrres, 

Sorg og møye blir vår lønn 

Blott fordi vi ikke bringer 

Alle ting til ham i bønn

Menighetens årsmøte

Husk menighetens årsmøte onsdag 15. mars kl. 19:00.

Giverglede

I desember måned fikk vi en strømregning for Betania på kr. 16.000,- og vel så det. Da er det gledelig at givergleden er så stor i menigheten at vi kan betale våre regninger. Takk til dere alle!