Mai

Misjon blant innvandrere

I Hoveleiren ved påsketider var der stevne/storsamling av folk fra Eritrea og Etiopia. De kom fra Stavanger til Oslo. Under et tilfeldig besøk der opplevde Roald Halvorsen å treffe flere som har vært i menigheten vår, og blitt frelst og døpt. Det var de som gav seg til kjenne ved å nevne Roald med navn. Det var virkelig et gripende å se dem igjen, og det ble klemmer og litt tårer. De var bevarte i troen, og Roald ble fylt av takknemlighet. Guds Ord vender aldri tomt tilbake. Tenk at vi som menighet fikk den nåde å oppleve det. Noen sår, noen vanner, men det er Gud som gir vekst.

 

På påskeaften i år talte Shervin på et Internasjonalt møte i Salem i Kr. Sand for farsitalende. Over 60 stk var samlet, og de fleste var ikke kristne. Møtet ble også sendt digitalt, og vår kjære bror Mehrab ledet det hele fra Hellas. Utrolig - han kom til vår menighet som muslim, ble frelst og døpt og nå leder han menighet og underviser i Guds ord. Vi fikk også en hilsen fra Ali som er i Italia – gripende. Det rant noen takknemlighetstårer den kvelden. Vi har med en levende Gud som kan gjøre mer enn alt. Venner, dette er innvandrermisjonen. Takk at vi som menighet får være med.

 

www.misjonblantinnvandrere.com

som har kontonummer 2801 11 84482

Internasjonale møter

I det siste internasjonale møtet som var 1. april, fikk vi lytte til vår kjære bror Tor Anvedsen som fortalte om sin frelsesopplevelse og tjenesten sin. Det var så rikt og godt. Lørdag 6. mai samles vi igjen til Internasjonalt møte. Det er Liv Larssen som skal bringe oss en hilsen. Også denne gang blir det rikt med sangkrefter som vil delta. Daiga og Shervin vil lede det hele, og som vanlig er det sosialt samvær med noe «å bite i» etter møtet. Her er alle hjertelig velkommen.

Predikantbesøk og møter

Lørdag 6. mai er det Internasjonalt Møte, se omtale.

 

Søndag 7. mai er møtet kl. 11:00. Vår egen Shervin Ebrahimian taler. Det blir barnevelsignelse og nattverd i det møtet.

 

Søndag 14. mai kl. 17:00 blir det sang og vitnemøte. Vi får besøk av det kjente og store Grenlandskoret med Berit og Arne Øystein Rambekk «i spissen». Det er tredje gang de besøker oss nå, og vi ser tilbake med glede til tidligere besøk. Det blir kaffe og kakeservering for alle etter møtet.

 

I søndagsmøtet 21. mai taler Shervin Ebrahimian. Sanggruppa blir med.

 

I møtet 1. pinsedag søndag 28. mai får vi igjen besøk av Vidar Aronsen. Han er på «hjemmebane» når han er her. I tillegg så får vi også hilsen fra Yvonne Brown i møtet, og det gleder vi oss til. Hun er på besøk hos Randi og Oddvar. Møtet er kl. 18:00, og det blir opptatt misjonsoffer.

Tilbakeblikk

Når vi ser tilbake på påskehøytidens møter, så var det gledelig å se oppslutningen om møtene. På palmesøndag hadde vi Anne Berit og Torbjørn Arnesen på besøk, og på langfredag og 1. påskedag talte vår egen Shervin i møtene. Det var godt og berikende.

 

Søndag 16. april var Berit og Arne Øystein Rambekk med oss. Gledelig var det å se så mye folk i det møtet, og det var flere nye å se.

 

Bønn og samtalemøtet onsdag 19. var virkelig en rik samling. Det hvilte en herlig atmosfære over samlingen, som var frydefull og god.

 

Søndag 23. april var Vidar Aronsen igjen på plass. Sanggruppa var med og beriket oss med herlige toner.

Gledelig

Kirsten og Kåre Breimoen som kommer fra De frie i Finnmark, og som har bodd i Lillesand i mange år, ønsker å ha Betania som sitt «åndelige ståsted». Våre venner er ivrige med i tjenesten for viserguttene i Grimstad. Gud signe dere venner!