Juni, juli, august

Misjon blant innvandrere

Mai måned har også vært en tid med mye møter for vår bror Shervin. Han talte her i Betania i flere møter, noe som var godt og berikende for oss alle. Han har likeledes hatt møter i Notodden, Neslandsvatn, Åmli og i Alta. Vi er så takknemlige for den åpenhet vår bror opplever. Det er spørsmål om når han kan komme igjen, noe vi som menighet takker Gud for. I sommer skal han og Daiga også være med på stevne i Tafjord.

 

www.misjonblantinnvandrere.com

som har kontonummer 2801 11 84482

Predikantbesøk og møter

I juni får vi besøk av Anne Berit og Torbjørn Arnesen. De blir også med søndag 13. aug.

 

Søndag 11. juni taler Shervin Ebrahimian, og det blir nattverd og barne-velsignelse. Det er siste tilskudd til familien Alphonce som skal velsignes – gledelig.

 

Søndag 18. juni kl. 19:00 får vi besøk av våre kjære venner Berit og Arne Øystein Rambekk.

 

Vidar Aronsen bli med oss søndag 25. juni. I det møtet vil også Betania Sang-gruppe delta.

 

I juli måned, som er sommermåned nr. en blir det mindre møter. Det blir vår egen Shervin Ebrahimian som taler i møtene. Han blir også med oss i to søndagsmøter i august.

 

Søndag 20. august kl. 17:00 blir det festsamling med festservering. Vidar Aronsen, Shervin Ebrahimian og Sanggruppa blir med. Vi gleder oss! Vidar Aronsen blir også med søndag 27. august.

Tilbakeblikk

Lørdag 6. juni var det siste Internasjonale møtet før vi samles igjen i sept. Liv Larssen fortalte og vitnet om sitt liv, og det godt å høre deg Liv.

 

Søndag 7. mai var det barnevelsignelse. Det var det siste «tilskudd» i familien Chitenge, og det var virkelig en herlig stund. Det ble en enkel kaffe og kakeservering etterpå, og folk ville ikke gå hjem – koselig.

 

Søndag 14. mai var Betania fylt til siste benk. Det store Evangeliekoret fra Porsgrunn besøkte oss i sammen med Arne Øystein Rambekk. Ja, for en festmøte! Det var berikende å være tilstede.

 

Søndag 21. mai talte vår egen Shervin, og han hadde virkelig et budskap lagt på sitt hjerte, noe vi takker Gud for. Sanggruppa vår var med til stor glede for oss alle.

Filming på møtene våre

Av og til ser vi at noen filmer med mobilene sine på møtene våre. Derfor ønsker vi å gjøre alle oppmerksomme på at det ikke skal filmes på møtene våre for så å legge det ut på nettet. Ikke alle som kommer på møtene våre liker at det blir lagt ut film eller bilder av dem på nettet. Det er jo heller ikke strengt tatt lovlig å gjøre dette uten å be om tillatelse fra dem som blir filmet eller tatt bilde av.

 

Dette sier Datatilsynet på sin nettside:

Når du skal publisere eller dele bilder eller film der personer er motivet, må du tenke gjennom om det du gjør er lovlig. Som en hovedregel, kan det for eksempel være lurt å alltid be om samtykke først.

Møtetider

Møtekalenderen viser litt ulike møtetider i sommermånedene. Vi har valgt å ha de første kveldsmøtene i juni kl. 18,00. men 18. juni blir det kl. 19.00.

 

I juli og det meste av august blir kveldsmøtene kl. 19.00.

 

Men det blir også noen formiddagsmøter. Følg med på møtekalenderen, i avisen, vår hjemmeside eller på Facebook.

Nødhjelp til Lutandas familie

Vi minner om konto 2801 48 21823 som du kan sende din gave til. Pengene går til skolegang for barna. Det er Randi M. Karlsen som er misjonskasserer. Gud signe dere til å være med!

Takk

En hjertelig takk til dere alle som var med på vår dugnaden. En trofast flokk møtte opp, og vi fikk virkelig gjort en god innsats.