Oktober

Misjon blant innvandrere

I september, så har Shervin besøkt menigheter i Sandefjord, Neslandsvatn og Rognan. Vår bror har også talt i flere møter her i Betania, så han «sparer seg ikke». I oktober skal han også være med på møter i Langevåg og Byremo. Som menighet vil vi huske på ham i våre bønner.

 

www.misjonblantinnvandrere.com

som har kontonummer 2801 11 84482

Predikantbesøk og møter

Søndag 1. okt. samles vi igjen til nattverdsmøte. Shervin Ebrahimian taler, og det er alltid åpent for sang og hilsninger under nattverden. Møtet er kl. 11:00.

 

Tirsdag 3. okt. kl. 19:00 er det Søstermisjonen ledet ved Turid Andersen.

 

Søndag 8. okt. kl. 18.00 – har vi den glede å få besøk av Hanne og Vidar Brautaset. Det er alltid så «frisk» å høre våre venner. Vi gleder oss. Det blir også kaffeservering etter møtet.

 

Berit og Arne Øystein Rambekk er med i møtet søndag den 15. okt. kl.18:00. Det er en stund siden våre venner har vært hos oss. Det er derfor godt å ønske dem velkommen.

 

Søndag 22. okt. kl. 18:00 er våre venner familien Sveinungsen på plass igjen med sine friske toner i sang og vitnesbyrd. I det møtet er det Shervin Ebrahimian som taler. Misjons- og måneds-offer innsamles.

 

NB! Søndag 29. okt. blir det møte kl. 11:00. Det er den søndagen hvor vi skrur klokka tilbake en time. Vår egen Shervin taler, og Betania Sanggruppe blir med.

Tilbakeblikk

Olav Dahl har vært med to søndager i september. Og vi er virkelig glade for å sitte under vår brors talestol.

 

Søndag 10. sept. var også familien Sveinungsen med, med sang og vitnesbyrd. Det var virkelig friskt å høre dem.

 

Søndag 17. sept. var det Betania Sanggruppe som gledet oss - så godt å ha dem med i møtet.

 

Søndag 24 sept. fikk vi besøk av Glenn Johnny og våre venner som står i Evangeliesenterets arbeid i Grimstad og Arendal. Det er alltid godt å høre dem. Vi er glade for at vi kan være med å støtte det arbeidet.

Møtetider

Som dere ser, er det ulike møtetider på noen av søndagsmøtene. Så her gjelder det å følge med i Betania-nytt, avisen eller på internett.

Nødhjelp til Lutandas familie

Vi minner om konto 2801 48 21823 som du kan sende din gave til. Pengene går til skolegang for barna. Det er Randi M. Karlsen som er misjonskasserer. Gud signe dere til å være med!

Bibel, samtale og bønn

Vi samles til bibel, samtale og bønn en onsdag i måneden. Det er Shervin som leder og underviser, og det har vært rikt og godt. Vi sitter rundt salongbordene i møtesalen. Det er åpent for spørsmål om det som har blitt undervist om. I oktober blir det onsdag den 22. kl. 19:00.