Januar

Misjon blant innvandrere

Desember måned har vært travel tid for Shervin. Foruten å ha talt i møter her i Betania, har han vært i Åmli og Kr.sand flere ganger. I Kr.sand hadde han eget møte kun for Iranere, og ca. 50 stk var samlet. De fleste var muslimer, og fikk høre evangeliet. Det ble delt ut persiske bibler, noe de tok imot med åpne hender. I januar skal han til Tromsdalen, Geithus og Drangedal. Som menighet vil vi fortsatt be om styrke og kraft over kjære bror.

 

www.misjonblantinnvandrere.com

som har kontonummer 2801 11 84482

Internasjonale møter

Lørdag 7. jan. kl. 16:00 blir vårt første Internasjonalt møte i det nye året. Foruten Daiga og Shervin får vi sangbesøk av Simona. Joanna, Daiga og Kristian synger og spiller. Johnny Svingen og Lutanda blir også med, så her blir det rikt med krefter som deltar. Som vanlig blir det noe å bite i. Hjertelig velkommen!

Predikantbesøk og møter

Søndag 1. nyttårsdag kl. 17:00 har vi møte med litt sosialt preg. Shervin taler og vi drikker kaffe og spiser kaker i sammen – en samling for alle i alle aldre.

Gordon Tobiassen blir med oss de to første søndagene i januar (8. og 15.), likeledes onsdag 11. januar. Det gleder oss. Søndag 8. er det formiddagsmøte med nattverd.

 

Lørdag 7. januar er det igjen Internasjonalt Møte. Se omtale denne side.

 

Onsdag 18. jan. kl. 19. samles vi til bønn og samtalemøte hvor Shervin underviser og leder. De samlingene vi hatt, har vært berikende på alle måter.

 

Søndag 22. kl. 17:00 har vi den glede å få besøk av Berit og Arne Øystein Rambekk.

 

Olav Dahl er med oss på søndags kveldsmøtet den 29. januar. Det er alltid så godt å lytte til vår brors forkynnelse. Det er også dagen for misjons og månedsoffer.

Tilbakeblikk

Olav Dahl talte i møtene søndag 27.nov. og 4. des. Det er alltid godt å høre vår bror. Etter søndagsmøtet den 27.nov. var det også en samling med kaffe og kaker, noe som var til stor glede.

 

Alle søndagsmøtene i des. begynte kl.11:00 siden det er mørketid og vinterføre. Selv om det i den tiden har vært noe mindre besøkt i møtene, så har det vært rike samlinger på alle måter.

 

Berit og Arne Øystein Rambekk og Gordon Tobiassen har talt i møtene.

 

Søndag 18. des. hadde vi den glede å høre Sanggruppa vår igjen. Du og du så herlig det var. Ja det falt gledestårer når vi igjen fikk lytte til dem. Og her håper vi på mer.

 

2. juledag talte vår egen Shervin. Det er så godt å ha ham iblant oss, menighetens egen forkynner. Sanggruppa var også med i møtet - til stor glede.

50 års jubileum

Vårt kjære menighetsblad Betania - nytt har i år sitt 50 års jubileum. Enok Knutsen var bladets første redaktør, så Roald Halvorsen, så forstander Reidar Gamst og nå er det Tore Sandøy og Roald Halvorsen som har ansvaret for bladet. Vi tror at bladet har en stor betydning, noe vi får tilbakemelding om, og det er jo svært gledelig. Bladet er gratis selvfølgelig, og uten annonser. Vi ønsker på en enkel måte å orientere om det som skjer og som kommer til å skje i menigheten angående møter, predikantbesøk og ellers av praktiske ting. Bladet sendes ut til dem som ikke kan komme på møtene pga sykdom, men også dem som bor langt borte.

Menighetens årsmøte

Husk menighetens årsmøte onsdag 15. mars kl. 19:00.

Juleblomster

Også i år har vi vært rundt med julehilsninger i form av blomster til våre eldre venner. Det er også noen som ikke kan komme på møtene pga sykdom og ellers. De er derfor så takknemlige for besøk, og de husker på menigheten i sine bønner.