Mars

Misjon blant innvandrere

Det er så herlig å meddele at vår bror Shervin har full kalender når det gjelder besøk til menigheter. Det har åpnet seg en dør her som vi må bare takke Gud for. Han taler ofte i Betania også. I mars skal han til Kr.sand, Kvinesdal og Kråkstad blant annet.

 

www.misjonblantinnvandrere.com

som har kontonummer 2801 11 84482

Internasjonale møter

Lørdag 4. febr. hadde vi besøk av Brubakken Evangeliesenter på vårt internasjonale møte. Våre venner sang og vitnet, så det var virkelig en rik samling med mye folk. Det ble også tatt opp offer til arbeidet som våre venner driver. Etter møtet var det sosial samling med noe å bite i. Lørdag 4. mars samles vi igjen. Denne gang blir det flere av våre egne krefter som blir med. Vår kjære søster Marie Åshild Kemi skal bringe en hilsen, og Daiga og Shervin med flere blir med. Hjertelig velkommen!

Predikantbesøk og møter

Lørdag 4. mars kl. 16:00er det igjen Internasjonalt Møte. Også denne gang blir det rikt med sangkrefter som vil delta. Vi får lytte til en hilsen fra Marie Åshild Kemi. Shervin og Daiga blir med.

 

Søndag 5. mars blir det sangmøte med våre venner Hanne og Vidar Brautaset. De vil lede det hele i sang og forkynnelse. Flere blir med, og møtet begynner kl. 17:00. Det blir kaffe- og kake-servering etter møtet. Det blir misjonsoffer til arbeidet i India. Så velkommen til en fin dag i Betania.

Østenmisjonær Vidar Aronsen besøker oss to søndager i mars, 12. og 26. kl. 18:00. Vår bror er i gang igjen med turer til Kina, noe som er et bønnesvar. Så her står vi på med misjonsoffer i begge møtene.

 

Husk menighetens årsmøte onsdag 15. mars kl. 19:00 - veldig viktig! Her blir regnskapet for 2022 lagt frem, og det blir orientert om viktige saker.

 

Søndag 19. mars får vi besøk av våre kjære venner Berit og Arne Øystein Rambekk som synger og taler.

Onsdag 22.mars samles vi igjen til undervisning, samtale og bønn som blir ledet av Shervin Ebrahimian. Det har vært så godt og rikt å være med på disse samlingene.

 

Onsdag 29. mars får vi lytte til Anne Berit og Torbjørn Arnesen. De blir også med oss på søndagsmøtet 2.april.

Tilbakeblikk

Søndag 4. febr. talte vår egen Shervin, og det var nattverd. Vi opplevde et Guds nærvær i møtet som beriket oss alle. Det var også mange som deltok med sang og vitnesbyrd. Søndag 12. febr. hadde vi den gleden å ha familien Sveinungsen med oss i møtet. Våre venner sang og vitnet, og det hvilte en atmosfære i møtet som var løftende og rik. Vi fikk også lytte til en forkynnelse igjennom vår bror Olav Dahl, som på alle måter beriket oss. Våre venner Berit og Arne Øystein Rambekk var med oss i søndagsmøtet 19. febr. Det var godt å både se og høre dem igjen. Mens bladet deles ut, så er det Olav Dahl om taler i møtet søndag 26. febr. Det er alltid godt å lytte til vår bror.

Nødhjelp

Vi vil huske nødhjelps-kto 2801 48 21823 som vi gir til Lutandas familie slik at barna som vår bror er onkel til kan få skolegang i Kongo Som kjent er begge foreldrene til dem døde.

Hjemlov

Vår kjære bror Erling Hervik fikk hjemlov fredag 27. jan. - 83 år gammel. Det er så godt vi kan si forfremmet til Herligheten. Vår bror har vært trofast i mange år. Han tilhørte de «stille i landet», men hadde et stort hjerte når det gjaldt menigheten. Vi lyser fred over hans gode minne.